Web 3.0 Altyapısında Metamask ile doğrudan entegreli, metaverse projesidir.

Tanıtım filmleri, reklam afişleri, içerik yazıları, 14 Farklı dilde( tercümanlar tarafından cevrilen aciklama tanitim yazısı)

Oyun için senaryosu olan, hikaye yazısı, UE 5'te gerilmistir Demo oyunu.

  • Youtube Kanalı (1040 Aboneli)
  • Instagram (5400 Takipçili)
  • Twitter (1500 Takipçili)
  • Telegram Kanalı(1500 Abone)

Bazı haber sitelerinde tanıtım yazısı çıkmış ve eksi sozlukte adına entry açılmıştır.

Youtube'da buyuk kanallar tarafindan anlatilan, Popülaritesi olan bir projedir.

Web3 uyumludur. Çok kolay bir şekilde kendi kripto paranizi da entegre edebilirsiniz. Benim asıl amacım topluluk oluşturup Kripto çıkararak Sanbox benzeri bir yapı kurmaktı

Proje patenti 10 yilligina bana aittir alan kişiye onuda devredecegim. (Türk Patent Kurumundan resmi olarak alınmıştır.)

Trailer filmi( Full HD 2 adet Trailer, Unreal Engine de yapılmıştır. müzik tekliflerine kadar satın alınmıştır.)

Animasyon tanıtım filmleri, 14 dilde basit herkesin anlayacağı şekilde yazılmış tanıtım yazısı hazır.

Profesyonel White Paper

Kredi Karti ve Metamask ile doğrudan entegre olmuş bir sistemdir. Kullanici doğrudan metamask ile bağlanarak arsa satın alabilir.

Zaman ayırarak ve strateji olusturarak çok başarılı hale gelebilir.

Profesyonel bir yazılım ekibi ile çalıştım, haritalama için, oyun için ayrı bir ekiple, reklam araçları için ayrı bir ekiple. 1 yıl için 50 den fazla insanla çalışarak bu hale getirildi. Saçma sapan token projesi değildir, zaten siz de anlayacaksınız.

Girisimci arkadaş isterse kendi ekibiyle, isterse de benim ekibimle tanistirabilirim. Geliştirme sürecine yardımcı olabilirim. Fakat aktif olarak rol alamam.

Kısacası A'dan Z'ye herseyi tamamlanmış zeki bir girişimci ile harikalar yaratilacak bir metaverse projesidir. Herseyi hazır şu an satış yapılan bir projedir.

Kendi arkadaşlarınızla iyi bir team kısmı yaratıp PR bile yapabilirsiniz.

Ben girisimciyim ve korkusuzca yeni işler yapabilirim, bu projeyi geliştirebilirim diyorsanız sahip olabileceğiniz en iyi proje olacaktır. Geleceğe yatırım yapan genç girişimciler için çok uygundur.

İlgilenen arkadaşlara, web sitesini ve gerekli envanteri gösterebilirim. Satış noterde resmi olarak patenti ve yukarıda saydığım bütün hersey ile birlikte olacaktır. Antalya'da ikamet ediyorum.


Alan arkadaşa şimdiden başarılar

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz: 05323050809 - Burak Şahindal