Merhaba wm aracı arkadaşlarım sizlere uygun şartlarda bir arkadaşlık sistemi satmak için buraya ilan vermiş bulunuyorum acil ihtiyaçtan dolayı arkadaşlık sistemi satmaya karar verdim sanal alemi bırakıp kendi işimi kurmak istiyorum Evet Dostlar sitem hakkında kısa bir bilgi vereyim sizlere yaklaşık 8 yıllık arkadaşlık isteği hizmeti veren sesli sohbet ve sesli chat sohbet odalarında sohbet hizmeti veren Google Adsense hesaplı arkadaşlık sistemi satmaya karar verdim sitemin ismi sesli gemi nokta com Evet arkadaşlar ciddi alıcılar varsa benimle irtibata geçebilir mi en kısa zaman içerisinde sitemin günlük ve aylık kazancı Eğer Sizler bu işte profesyonel seni ben çalışırım Ben Makale yazarım size oyun mu hiç ve de Seo konusunda başarılıyım derseniz Aylık 300 mıyon ile 700 civarında maddiyat elde edebilirsiniz Evet Dostlar satılık arkadaşlık sitesi mobil arkadaşlık sitesi elimde iki tane arkadaşlık sitesi var Arkadaşlar biri mobil arkadaşlık diğeri de sesli gemi.com Evet arkadaşlar bu sitemi burada satacağını düşünüyorum ciddi alıcılara burada bekliyorum Mesajlarınızı bana iletirseniz sevinim
sesligemi com
mobilarkadaslik com