lostyazilim
tr.link

Satılık E-Ticaret Sitesi

2 Mesajlar 950 Okunma
lstbozum
tr.link

Kreatif Kreatif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar.

Başka bir proje için çalışmaya başladım ve üretim için zaman ayıramadığım için sitemi satıyorum.

Net bir şekilde anlatmaya çalışacağım.

Site, adet üzerinden yola çıkarak kurulmuş bir site. "Özel tasarım" sektöründe kullanabilirsiniz. El işi eşyalar, az adette üretebileceğiniz şeyler için ideal. Sektör açıkçası her şeyi kapsıyor.

Eğer İzmir'deyseniz siteyi alacak kişiye bu konuda elimden geldiğince yardımcı olacağım.

Site adresini vermiyorum. En azından sözleşme yapmam gerekli çünkü .com.tr için başvurmadım.

Şu an 20 farklı modelde toplam 500 adet tişört var elimde kalan. Yaklaşık 400 tanesi instagram'dan ve gerçek butikler üzerinden satıldı. Reklama bağlı olarak arttırmak sizin elinizde.

Siteye istediğim değer 3.000 TL. 500 ürünün maliyeti 7 bin tl. Ürünleri alma zorunluluğu yok, zaten ben de karlı bir şekilde satışını yaptırırım.

Yazılımı çok iyi değil ama eksik yok. İyzico ve kredi kartı ödeme paneli, kapıda ödeme, kargo kodu işlemleri, hediye kuponu sistemi, 0850 hat vs. gerekli her şey mevcut. Hatta büro bile var isteyene :)

Daha fazla bilgi isterseniz 0532 693 01 91 no'lu hatta whatsapp'tan yazabilirsiniz. Konuşmamız gerekirse zaten konuşuruz.

wmaraci
reklam

onnur24 onnur24 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Erzincan
  • Ad Soyad O** H**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 15 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
Sitenin pm alabilir miyim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al