İstenilen Fiyat: 11.000
Sitenin Aylık Getirisi: Min 300 TL
Sitenin Kategorisi: Haber/Duyuru Sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 1.000-4.000
Satışa Hosting Dahil mi?: Evet
Banlı Olduğu Sponsor: Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru: Hayır
Kullanılan Lisans Satışa Dahil mi: Evet [/B]

Ankara'da gerçekleşen konser, tiyatro, sergi, gezi, eğitim, söyleşi vb. etkinlik duyurularının yer aldığı site; Ankara'da ve Türkiye'de tanınan birçok işletme ile işbirliği içerisinde olup, Ankaralıların hemen hemen her gün ziyaret ettiği bir platformdur. Google'da "ankara etkinlik", "ankarada bugün" "ankara kültür sanat" "ankara çocuk etkinlik" ankara konser" vb ilgili başlıklarda aratıldığında ilk 3'te yer almaktadır. Günlük 3.000-10.000 arası ziyaretçisi bulunmaktadır. Ne kadar çok etkinlik eklenirse hit sayıları o kadar artmaktadır. İçinde facebook etkinliklerini otomatik olarak çekerek, işimizi son derece kolaylaştıran bir sistem de kurduk. Bunun üstünde bir mühendisle ne kadar çalıştık anlatamam. Biz tercihen Ankara dışına açılmadık, ancak diğer şehirler de rahatlıkla site içine entegre edilebilir.

Ankara'da etkinlik gerçekleştiren tüm organizatör firmalar (Örneğin Piu Organizasyon, Next Level, Forum Outlet, Passage Bar, Nefes Bar, İf Performance, Route, 312.cafe, Tatbikat Sahnesi, Ankara Sinema Akademisi gibi) bizimle iletişim kurmaktadır. Birçok yerden ücretsiz davetler ve biletler de hediye olarak geldiğinden son derece sosyal ve keyifli bir uğraş olarak düşünebilirsiniz. Ankara'da iyi bir sosyal çevre edinerek istediğimiz her yere ücretsiz girdik, sayesinde güzel insanlarla tanıştık. :)

Kamu çalışanı olmamız ve vakit sorunu sebebiyle para kazanma kısmına mesafeli yaklaştık. Yine de aylık min. 300 tl geliri mevcuttur. 3 yıldır geceli gündüzlü emek verdiğimiz websitemizi üzülerek satmak istiyoruz. İş yoğunluğundan dolayı ilgilenemediğimizden maliyetine satılıktır.

Wordpress tabanlı site ile beraber 15k facebook, 2,5 twitter, 3,5 k instagram olmak üzere binlerce gerçek/aktif takipçili sosyal medya hesapları da devredilecektir. Sitenin logo kullanım hakkı, premium teması, reklam anlaşmaları (adsense, reklamstore, gelirortakları) bulunmaktadır. Biletix, firsat.me, grupfoni, yakala.co'da yer alan etkinlik bilet satışlarından komisyon gelmektedir.

Ankara'da etkinlik düzenleyen firmalar için bulunmaz bir yatırım. İş dışında o konser benim bu tiyatro senin gezmek isteyen arkadaşlar içinse her kapıyı açan keyifli bir uğraş olacaktır. :)

Bana maliyet fiyatı olan 11.000 Tl'ye satılıktır.