Site adresi: PM veya telefon ile. (.com uzantılı akılda kalıcı domain.)
Site için istenen fiyat: 1200 TL.
Sitenin aylık getirisi: Günlük 0,50 - 2 TL arasıdır. (2-3 gün önce yayına alındı, 1 gün AMP indexleri beklendiği için 1 gün geç yayımlanmaya başladı.)
Sitenin açılış tarihi: 1 Mayıs 2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kamu Kurumları
Günlük hit sayısı: 150-250 (Her gün artmaya devam ediyor.)
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Nisan 2018'de kaydedildi.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik. (80 özgün makale.)
Hosting dahil midir: Bir süre idare ederim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür boyu.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -

Sitenin son 30 günlük Analytics verileri; http://prntscr.com/jp9q0l
Sitenin konsol görüntüsü: http://prntscr.com/jp9k9j

ÖNEMLİ NOTLAR VE AÇIKLAMALAR (Lütfen okuyunuz..)
Site domaini iki kelimeden oluşan toplum tarafından bilinen bir terimdir ve .com uzantılıdır.
Site teması tarafımca özelleştirilmiş ve site konusu ile uygun hale getirilmiştir.
Sitede bulunan tüm yazılar tarafımca yazılmış istisna olarak 400 kelime olmak üzere, ortalamaları 600 kelime ve üzerinde olan Ahrefs ve Semrush gibi araçlarla analiz ve araştırmalar sonucu rekabeti düşük, kazanç oranı yüksek makalelerdir.
Kullanılan eklenti sayesinde 8 farklı sosyal ağ sitelerinde bulunan toplam 18 farklı hesapla yazılar imlenip otomatik olarak paylaşılmaktadır. Ayarlar özel olarak yapılmış, yüksek yarar ve performans getirecek ayarlardır. (Eklenti premium bir eklentidir, $49 lisans fiyatıdır.)
Sitede kullanılan tema ve eklentiler premium yazılımlardır ve lisanslıdır;
NextScript Sosyal İmleme ve Otomatik Paravan Eklentisinin PRO Sürümü (49$)
MyThemeShop'tan satın alınan 59$ değerindeki tema.
Sitede bulunan tüm görseller yüksek boyutlu, tamamen özgün, optimize edilmiş ve alt etiketleri girilmiş durumdadır.
Sitede AMP kuruludur, sitenin ana teması ile benzer hale getirilip tüm ayarları yapılmıştır.
Eğer istenirse pinsiz AdSense hesabı ile birlikte devredebilirim.
Sitenin yanında bir domain de hediye edeceğim.
Gelir garantisi veremem, yeni bir site ancak iç SEO olsun diğer etmenler olsun ince düşünülüp özenle yapılmıştır.

Site hitleri ve sıralaması son günlerde hızla artmaya, ivme kazanmaya başlamıştır. Sitenin iç SEO ayarları, hız optimizasyon ayarları, AMP ayarları büyük bir incelikle yapılmıştır. Sitede yazılan tüm yazılar değerli ve sıralamada iyi yerlerde şimdiden yerini almış yazılardır. Sektörde yığılma söz konusu değildir, hali hazırda birçok yazılacak başlık elimde bulunmaktadır. Site değerleri gün geçtikçe artmaktadır.

Bugüne dek site sattığım kişilere hep yardımcı oldum, ne kadar süre geçerse geçsin yine yardımcı olurum. Gerektiği zamanlarda içerik girişi bile yaparım.

Birçok kez site satışı gerçekleştirdim, kimin alıcı kimin sektör sömürücüsü olduğunu gayet iyi biliyorum. Her seferinde yeni bir başlangıç yaptığım özel sitelerimi hep satmak zorunda kalıyorum, en acısı da bu. Kendimden daha çok baktığım siteleri mecburiyetten satmak zorunda kalıyorum. Kredi kartı borcum bulunduğu için satmak zorundayım. Domain gayet akılda kalıcı bir domaindir ve site gerçekten kalitelidir. Pazarlık bir miktar yapılabilir.

Ödeme: Garanti, TEB, Enpara, Ziraat Bankası