Lütfen Ciddi Alıcılar İletişime Geçerse Sevinirim Arkadaşlar.. (Pm atıp veya atmama hakkımı saklı tutarım.)
Fiyat kısa süreliğine pazarlıksız 18.000' düşmüştür.
500 liralık adwords yatırımı ile 1500 lira-2000 lira kar bırakmaktadır n11 de sponsor reklam verilirse uçar
Sitenin satış işinin uzamasını merak eden arkadaşlar site 2 kere satıldı birincisinde arkadaş kaporo gönderdi fakat senet işi girince iptal edip geri yolladım, 2.sinde ise bir arkadaş kesin ortak olacağız vese diyerek beni ciddi manada sıkıntıya soktu o yüzden tekrar aktif ettik teşekkürler.
SİTE DIŞI TALEPLER İÇİN: skype and hotmail: real_man_1992@hotmail.com
ilana tanımadım ve alakamız olmayan birisi 1 puan vermiş anlayamadım neden böyle birşey yaptı saçma sapan işler.
Site ile ilgili tüm bilgileri aşağıda paylaşıyorum.Herşey açıktır.
Site Adresi: Ciddi Alıcılara verilecektir.
İstenilen Fiyat:20.000( kaliteli çalışma ile kısa sürede çıkarılır inşallah sürekli hit geliyor)
Sitenin Aylık Getirisi: 1.500 tl-2.000 TL - ( Ciro= Son 1 aylık siparişlerime göre 4.000 tl ) (aldığım zamanda böyle idi halen daha sipariş geliyor ara da tek tük ama kapattım)
Sitenin Kategorisi: E-Ticaret, İç Giyim
Günlük Tekil Hit Sayısı: 100-600 arasında ( Adwords İle )
Site Analiz Bilgileri: %60 Adwords , %20 Google, %20 Sosyal + Diğer Platformlar
Satışa Hosting Dahilmi?: Taşıma için biraz zaman verilir.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet ( Opencart Bize Özel Modüller, Dahil)
Özel Notlar: Daha fazla bilgi için aşağıdaki grafiklere bakabilirsiniz.
Siteye özel olarak slider,banner ve logo yaptırılmıştır toplamda 600tl'ye mal olmuştur.Yanında psd dosyalarıda verilecektir.
-Facebook sayfası mevcuttur.Facebook sayfası takipçi çok az olsada reklam hesabı için açılmıştır.
-N11 Entegrasyon API (Dahil)
-Google Merchant Eklentisi,Otomatik Google Dinamik ve Standart Remarketing,All In One Seo Opencart Eklentisi, Özel Cache Eklentisi, Tüm bankaların sanal pos eklentisi, Özel kapıda ödeme için eklenti, Özel tema, Mobil tasarım.
-Özel-Profosyonel XML Eklentisi
-Dilediğiniz kadar tedarikçi ekleyebiliyorsunuz arkadaşlar.Şu anda çalıştığım bir tedarikçi var ve dropshoping olarak çalışıyorum.Kar marjı %40-70 arasında değişiyor. Piyasadaki en ucuz ürünleri satmaktayız.Karşılaştırmalarda
zaten bunlar görünecektir.
-Sitenin alt yapısı Opencart (v2)'dir. Güvenlik konusunda sıkıntısızdır hiçbir çökme gibi durumlar olmamıştır.
Sonradan eklettirdiğim modüller;
-Arama Analiz Modülü
-Havele Bildirim Formu
-Sipariş Sorgulama Modülü
-Google Hizmetleri Modülü
-Mail Düzenleme Modülü
detaylı anlatım
https://www.***.net/site-satisi/1932613-satilik-icgiyim-sitesi-aylik-1-500-2-000-tl-net-kar-n11-entegreli-fiyat-kisa-sureligine-dustu.html