İngilizce Firma Rehberi Projesi, genel bilgilerin altında detaylı bilgilendirme mevcuttur.

Site adresi : *****-yellow-pages.com (tam adresi isteyiniz)
Site için istenen fiyat: 4 GR
Sitenin açılış tarihi: 27.07.2017
Site İçeriği: İngilizce Firma Rehberi
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılım: Wordpress - Özel Tema


Sektörde pek çok sitem mevcut, pek çok da satışım vardır. Projenin kazandıracağından adım gibi emin olduğum için iade garantisi koyuyorum.

Bu proje 1 yıl önce başlatıldı. Dünya geneli firmalar botlar vasıtası ile toplanmaya başlandı. %40 oranında data oluşturuldu. Proje askıya alındı. Boşta durmasından ise birilerine kazanç kapısı olması maksadıyla satışa çıkarıldı. Ufak tefek hit ve gelir var ama şu an için kayda değer olmadığı için değerlendirmeye almıyorum

Site içeriğinde 380.000 küsür firma mevcut. Yeni firmalar da eklenmektedir. Alıcısına içerik konusunda destek verilecektir.

Sitede kullanılan tema premium html temanın içeriğe uygun olarak tarafımdan wordpress kodlanmış halidir. Reklam yerleşimi yapılmış olup 1 gündür aktiftir. Alıcısına tema konusunda da destek verilecektir.

Domain dün godaddye transfer edildi. Transfer sürecindedir. Komple hesabı vereceğim. Süre bitimine 1 yıldan fazla vardır yani.


Site Fiyatı: 4 gram altındır. (Bundan sonraki tüm satışlarım ve iadelerim altın üzerinden yapılacaktır.)


Kazanç Garantisi ve İade Şartları
1- Siteden gelir elde edebilmek için ayda en az 15 gün içerik girişi gerçekleştirmelisiniz. (botla veya manuel, fark etmez)
2- 1 nolu koşul yerine getirildi fakat 3 ay sonra en az aylık 100 tl geliriniz yoksa 3.8 gr olarak iadenizi yapıyorum.
3- 1 nolu koşul yerine getirildi fakat 6 ay sonra en az aylık 100 tl geliriniz yoksa 4 gr olarak tam iadenizi gerçekleştiriyorum.
4- Satışın ve iadenin altın üzerinden yapılması kimseyi kur farkından magdur etmemek içindir.

Belirttiğim koşulda bu proje ile kazanamama ihtimaliniz yok gibidir. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Aylık 1k üzeri gelir elde etme ihtimaliniz yüksektir. Duanızı alırım.

İletişim:
Skype: ziranbula
Whatsapp: 0507 397 on dokuz elli üç
E-posta: ziranbula[at]gmail.com