Site adresi: TIKLAYINIZ.
Site için istenen fiyat: 700.00 ₺
Sitenin aylık getirisi: 1 TL
Günlük hit sayısı:0-10
Ziyaretçi kaynağı: Google ve Sosyal Medya
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple Satılık
Hosting dahil midir:31 Marta kadar kullanılabilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress NewsMag lisanslı tema dahildir. Temanın şu anki değeri 50.00$'dır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Kendim muhasebeci olduğum için bu siteyi kendimi geliştirmek ve bilgilerimi kullanabilmek maksadıyla açmıştım. Ancak uzun zamandır vaktim olmadığı için ilgilenemedim. İçerisinde 55 adet 300-1000 kelime arası makaleler mevcut. Makalelerin hepsi özgün olup tarafımca yazılmıştır.

Şu an sitede 50 $'lık değerinde NewsMag teması kullanılmaktadır. Site temasıyla birlikte komple devredilecektir.

Hosting 31 Mart'a kadar kullanılabilir. Hosting için ayrıca ücret talebim yoktur.

Tamamı hedef kitle odaklı 900 takipçili sosyal medya hesabıyla devredeceğim. Temmuz ayından bu yana paylaşım yapılmamasına rağmen 30 takipçi düşüşü oldu. Şu andan itibaren takipçi düşüşü yok denecek kadar az. İlgilenildiği taktirde sosyal medya üzerinden büyük ziyaretçi sağlanabiliyor.

Mart ayında yapılan adsense başvurusu Covid-19 sebebiyle reddedildiği için tekrar başvuru yapılmadı. Şu an sitede admatic reklamları yayınlanıyor. Başvuru yapılması hâlinde onay alacağını düşünüyorum.

Alıcısına hayırlı olsun.