Merhabalar,

Otomobil lastikleri üzerine kurmuş olduğum sitemi ilgilenemediğimden dolayı satmak istiyorum. Biliyorsunuz ki her yıl 2 kez neredeyse tüm araçlarda lastik değişimi yapılmaktadır ve bu dönemlerde lastiklere olan ilgi oldukça artmaktadır. Sitenin hiti yükseldiğinde onlarca lastik markası veya lastik satıcıları ile reklam iş birliği yapılarak kazanç elde edilebilir. İleriki dönemlerde e-ticaret sitesine çevirme düşüncem vardı fakat başka işlere yoğunlaştığımdan bu siteye vakit ayıramıyorum.

Aytıntılı bilgiler aşağıdaki gibidir.

Site Adresi: http://lastikfiyatlari.org
Site Kuruluş Tarihi: Aralık 2016
Domain Kaydı: GoDaddy
Domain Bitiş: 06.12.2017
Hosting Bitiş: 06.12.2017
SSL: Yok
Site Alt Yapısı: Wordpress
Tema: Reisen - Themeforest Adres (Güncelleme geldikçe alıcıya iletilecek)
Arama Analizi: En iyi lastik sıralaması, lastik markaları, japon lastikleri, en iyi lastik, lastik yorumları gibi kelimele aramalarından ziyaretçi alıyor.
Site Hiti: Kış lastiği dönemi Kasım-Aralık ve yaz lastiği dönemi olan Mart ve Nisan aylarında yükseliyor. Bu dönemler öncesinde blog yazıları planlı bir şekilde girildiğinde ve backlinkler alındığında ilk sayfalarda yer alıyor. Şuan önemli kelimelerinde 3. sayfada.

Temanın WooCommerce desteği bulunmaktadır. Lastik satışında yada incelemelerinde rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca 425 beğenisi bulunan Facebook sayfası ve Twitter hesabı siteyle birlikte devredilecektir.

İstenilen Fiyat: 500 TL

Ciddi alıcılar ercan.gulcay@gmail.com adresine mail atabilirler. Buradaki mesajları okumam zaman alabiliyor.

Teşekkürler.