lostyazilim
tr.link

Satılık oyun sitesi aylık 2500-3500tl kazanç

2 Mesajlar 656 Okunma
lstbozum
tr.link

tokoyun tokoyun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek bilişim
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad I** S**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 4, (%100)
SATILDI

Site için istenen fiyat: 75.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 2.500-3.500TL
Sitenin açılış tarihi: 2013 yılı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash Oyun (Dili türkçe) - oyun kelimesini içeren akılda kalıcı alan adı.
Ziyaretçi kaynağı: (%90 organik - %10 doğrudan) Günde ortalama 8k tekil. Ortalama 95k sayfa gösterimi. Hemen çıkma oranı son 1 yılda ~%14
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple İçerik Yazılım Dahil, Domain Dahil
*Sitede orijinal açıklaması yazılmış 7200 civarında oyun. 100den fazla kategori bulunmaktadır. İçeriği(oyun fotoğrafları vs) tamamen orijinaldir.
Yönetim paneli fazlasıyla kullanışlı ve kolaydır. Hiç bilgisi olmayan biri bile kısa sürede öğrenir.
Sitede zorunlu olmayan oyun arşivlemeye paylaşmaya yarayan üyelik sistemi vardır.
Mobil girişlerde otomatik yönlenen oyunlar.
Oyunların %90 lık kısmı kendi sunucumdadır. Uğraşırsanız başka yerden de çekebilirsiniz.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yoktur
Masrafı: Hosting ve Domain( .com) dışında masrafı yoktur. Sunucum var içerisinde 10dan fazla site mecvut tüm sunucuya 280tl ödüyorum. Kod yapısı ile sunucuyu üzmez.

*BU SİTEYİ ANLIK GELİŞTİRİLMİŞ-UĞRAŞ GEREKTİREN SİTELERLE KARIŞTIRMAYINIZ. OTURMUŞ BİR SİTEDİR. BAŞARILI BİR SEO ÇALIŞMASINDAN SONRA, SON 4 YILDIR HİÇBİR EK UĞRAŞ SEO ÇALIŞMASI GEREKMEDEN HİTİNİ KORUMAKTADIR.
SİTE HİÇBİR UĞRAŞ OLMADAN 4 YILDIR AYLIK 400-600 DOLAR GETİRMEKTEDİR.
HİÇ SİTE DIŞI LİNK YOKTUR. HİÇ TANITIM YAZISI BİLE ALINMAMIŞTIR. 70-150TL DEN RAHATLIKLA TANITIM YAZISI ALABİLİRSİNİZ. (yapılan tekliflerden biliyorum)
KISACASI UĞRAŞABİLECEK SİTEYİ GELİŞTİREBİLECEK KİŞİLER AYLIK 900-1000 DOLAR KAZANCA KADAR RAHATLIKLA ÇIKABİLİRLER. 2014 YILINDA 4.000-5.000-6.000TL vb.. KAZANÇLAR GETİRMİŞTİR.
UĞRAŞMAYACAK KİŞİLERDE SABİT GELİRLE DEVAM EDER.

NOT: Ciddi alıcılar yazarsa iyi olur. PM ile bilgi gönderilecektir.

wmaraci
reklam

KaRaKoSe53 KaRaKoSe53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ü** K**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 21 / 113
  • Ticaret 63, (%100)
pm alabilir miyim ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al