Sitelerde kullanılan yazılımlar altlarında belirtilmiştir.. Özel lisanslı temalı olanlar ayrıca belirtilmiştir. Sitelerin hiçbirinde arama motoru engeli vs yoktur. Gerekli bilgiler site altına eklenmiştir. Hosting 3 ay süre ile idare edilir. Ciddi gördüklerime site adresini veririm, detaylı olarak nette siz inceleyebilirsiniz.
Sormak istedikleriniz varsa konu altından sorabilirsiniz.
SATILDI]
İstenen Fiyat: 400 TL
Açılış Tarihi: 25 Şubat 2013
Bitiş Tarihi: 25 Şubat 2016
Günlük ortalama hit: 250-300 arası
3 Aylık Adsense: Ocak Aralık Kasım
Mobil teknoloji haberleri ve uygulama tanıtım sitesidir. Özel php yazılımı mevcuttur. Yine bu forum üzerinden satın aldım. Aldıktan sonra özel bir tema giydirerek adsense ve seo dostu bir hale getirdim. 1 yıl içerik eklemezseniz bile hiti değişmez. O derece sağlam bir sitedir.
-------------
SATILDI
İstenen Fiyat: 400 TL
Açılış Tarihi: 18 Eylül 2014
Bitiş Tarihi: 18 Eylül 2016
Günlük ortalama hit: 500-600 arası
Wordpress üzerine kurulu şarkı sözleri sitesidir. Bu forumda satın aldım. Aldığımda hiti 250 civarıydı. içerik ekledikçe hit çok hızlı artıyor. Özel bot yazdım. Şarkı sözü çekebilirsiniz. İçeriklere şarkıların videosunu da ekleyeceğiniz sistem kuruludur. Düzenli içerik girişi yapabilecek kişilerin elinde çok fazla değerlenir.
-------------
SATILDI
İstenen Fiyat: 250 TL
Açılış Tarihi: 19 Mart 2014
Bitiş Tarihi: 19 Mart 2016
Günlük ortalama hit: 500-600 arası
Şarkı sözleri sitesidir. Rap ağırlıklıdır. Wp üzerine kuruludur. Yanında özel yazılım şarkı sözü botu da vereceğim. Özel bir kitlesi olan sitedir. Düzenli söz girişi şart.
-------------
www.notelef**.com
İstenen Fiyat: 150 TL
Açılış Tarihi: 23 Haziran 2015
Bitiş Tarihi: 23 Haziran 2016
Günlük ortalama hit: 30-80 arası
Telefon numaraları sitesidir. Özel php yazılımı ve botu mevcuttur. Kendi kendine işler. İçerik girişi otomatiktir. Admin panel yapıyordum en son, yarım bıraktım. Script olarak da kullanılacak bir sitedir. Sadece script değeri 150 tldir. Bu sektörde olanların paraya çevirebileceği bir sitedir. İlgisi olmayanın elinde çöp olur.
-------------
www.kanvas**.com
İstenen Fiyat: 600 TL
Açılış Tarihi: 14 Şubat 2014
Bitiş Tarihi: 14 Şubat 2016
Günlük ortalama hit: 20-50 arası
Aylık gelir: Satışa bağlı min 100+
E-Ticaret sitesidir. Kanvas tablo satışı yapılmaktadır. Site alıcısına dropshiping hizmeti de vereceğiz. Bize siparişi ileteceksiniz, biz kargolayıp takip noyu müşterinize iletmeniz için size aktaracağız. Kapıda ödeme olarak da satış yapabileceksiniz. Tüm masraflar tarafımızca karşılanacak.
Siz sadece sipariş alıp bize ileteceksiniz. Şu anki fiyatlar üzerinden 5 parçalı tablolarda satış başı en az 35 tl karınız oluyor. Fiyatları istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz.
Diğer modeller için fiyatlandırmayı da alıcısı ile detaylı görüşürüz.
Site şu anki haliyle sadece diğer sitelerimizi desteklemek amaçlı durmasına rağmen ayda 3-4 sipariş almaktadır. Bu da sizin için aylık minimum 100 tl gelire tekamül eder.
Satışı ne kadar arttırırsanız geliriniz de o derece artar. Sosyal medya desteği olanların çok işine yarar.
Bir ekleme de ürünlerimiz için yapayım, 1. kalite ürünleridir. Şikayet almazlar, müşterisi defalarca alışveriş yapar.
İlgilendiğiniz site varsa konu altından iletişime geçebiliriz. Pazarlık teklifleriniz için PM atmanıza gerek yok. Konu altına yazınız. Belirtilen fiyat üzerinden alıcı iseniz özel mesaj ile detaylı görüşebiliriz. Tel, skype vs iletişim bilgilerimi veririm.
Forum üzerinde onlarca site sattım. Amaçsız tekliflerle kimse kimsenin zamanını çalmasın lütfen.
Mevcut Hesaplarım: Enpara, İşBank, HalkBank, Ziraat, Paypal.
multi konudur, farklı forumlarda da satış konusu mevcuttur. satılanı belirteceğim.
Ek Olarak: Konu günceldir.