detaylı pm
Satılık Sms Onay Sitesi - Yüksek Gelirli Site Arayanlara |
23 Mesajlar | 3.304 Okunma |
detaylı pm
detaylı pm
Pm gönderildi.
Merhaba. Bilgi rica edebilir miyim?
Merhaba. Bilgi rica edebilir miyim?
pm gönderildi.
Merhabalar
Son fiyat alacağım . + api + kullanılan yazılım hakkında bilgi ve reklam yapılmadan bu rakamlara nasıl ulaştığına dairede bilgi alabilirsem .
yakın zamanda arabamı satacağımndan gelir kapısı arıyorum. ve neden satıyorsunuz ?
son 6 aylık gelir getirdiğine dair kanıtlar + search console ve analiz verileri
ne kadar üyesi mevcut ? gibi gibi detaylı bir bilgi almak istiyorum beklemedeyim.
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: PHYLON (03.04.2022 18:15)
Merhabalar
Son fiyat alacağım . + api + kullanılan yazılım hakkında bilgi ve reklam yapılmadan bu rakamlara nasıl ulaştığına dairede bilgi alabilirsem .
yakın zamanda arabamı satacağımndan gelir kapısı arıyorum. ve neden satıyorsunuz ?
son 6 aylık gelir getirdiğine dair kanıtlar + search console ve analiz verileri
ne kadar üyesi mevcut ? gibi gibi detaylı bir bilgi almak istiyorum beklemedeyim.
pm gönderildi.
Merhaba ciddi ilgiliyim. Şartlar oluşursa yüz yüze satın almak istiyorum. Öncesinde sitenin gerekli bütün bilgilerini (kazanç tablosu, script, API, 6 ay veya 1 yıllık istatistikleri, yapılan reklam bilgileri) alabilir miyim?
Merhaba ciddi ilgiliyim. Şartlar oluşursa yüz yüze satın almak istiyorum. Öncesinde sitenin gerekli bütün bilgilerini (kazanç tablosu, script, API, 6 ay veya 1 yıllık istatistikleri, yapılan reklam bilgileri) alabilir miyim?
pm gönderildi.
merhaba sitenin kullandıgı yazılım nedir ? bilgi verirmisin
merhaba sitenin kullandıgı yazılım nedir ? bilgi verirmisin
Pm gönderildi.