Merhaba arkadaşlar başlıktada belirtitğim gibi Sohbet Domaini + Host + Tasarım ortalama 1.5 yıla yakındır domain ve host bana ait hosting kendi fransa lokosyonlu sunucumuzda barınmaktadır sınırsız traffic sınırsız web alanı yani tamamıyla neredeyse herşeyi sınırsız satış sebebime gelince eski hosting firmasının siteye ait tasarım + SQL vermediğinden sitenin ortalama 1.100 küsür içeriği orada kalmıştır şuanda toplasan 10 adet içerik yoktur eskisi kadar uğraşmaya vakitte bulamıyorum yeni bir proje üzerine çalışıyorum ve satmaya karar verdim eski hali ile sitenin ortalama günlük ziyaretçisi 100 ile 250 arasındaydı SQL ve tasarım gidince eski aramalardan tahmini 50 kişi felan geliyordur net bir analizi yok alacak kişi dilediği gibi kullanabilir normalde domain +18 içerik kasılmıştı daha önceden +18 derken ****ografik vs değil aklınıza o şekilde gelmesin neyse lafı uzatmayayım şimdide nalacak arkadaşa hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum..
İstenilen fiyat : 150 TL
Domain Adı: Hobisohbet.com
Domain tescil firması: isimtescil.net
Domai n yaşı: 2 sene 4 ay arası
Hosting barındırma: atakservers.com
Banlı olduğu sponsor: YOK
NOT: Harici birşey aklıma gelmiyor ilgilenen arkadaşlar P.M yolu ile iletişime geçebilirler aklınıza takılan birşey olursa sormaktan çekinmeyin arkadaşlar şimdiden hepimize hayırlı satışlar olsun.
Kaynak: http://wmforumlari.net/konu-satilik-sohbet-domaini-host-tasarim-bu-fiyata-kacmaz-346.html