Site adresi : www.sondakikaonline.com/

Site için istenen fiyat : 2.000 TL (KDV Dahil) (Ölü fiyat olmadığı müddetçe pazarlığa açıktır)

Sitenin aylık getirisi: Şu an yok.

Sitenin açılış tarihi: 25.04.2021

Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber sitesi.

Günlük hit sayısı: Google Analytics bağlamadım.

Ziyaretçi kaynağı: Bilinmiyor.

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain 8 aylık... DA PA değerleri şu an 1

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik vs dahil.

Hosting dahil midir: 01.01.2022'ye kadar istenirse hosting kalabilir sıkıntı olmaz.
Hosting firması Natro'dur.

Banlı olduğu sponsor var mı: Yok

Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil.. Elements.envato.com üyeliğimden ZOX teması kuruldu. Eğer istenirse temanın dosyalarını da teslim ederim veya satın alan kişi elements.envato.com dan başka bir tema beğenirse onu da verebilirim.

Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.

Ek not: satın alan arkadaşa kendi websitem olan akilseo.com da 100 TL'lik alışveriş hediye edilecektir. Böylece başlangıç seo hizmet paketleri içinde para ödemezsiniz hediyem olur.

mali not: domain kurumsal hesabımda olmasından ötürü satın alan arkadaşa fatura kesilecektir. fiyata KDV dahildir.

Arkadaşlar dürüst olmak gerekirse ihtiyaçtan satıyorum. Gerek tanıtım yazıları olsun gerekse reklam alanlarından olsun iyi para kazanılabileceğini düşünüyorum. Birçok son dakika haber sitesinden farklı olarak anahtar kelime domainin içinde...
Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Saygılar