Site adresi : Pm ile isteyiniz…

Site için istenen fiyat : 2000 TL (Tekliflere açıktır)

Sitenin aylık getirisi: Adsense getirisi 50-70 tl, adnow geliri 4-6 dolar, admatic geliri 30-50 tl (İsteyene son ayların gelir durumunu gösterir ekran görüntülerini yollayabilirim)

Sitenin açılış tarihi:26 Aralık 2015

Kategori, sitenin içeriği: Site Mersin şehrinden haberler içermektedir, mümkün olduğunca günlük haber girişi yapılmaktadır.

Günlük hit sayısı: 1-3k arası

Ziyaretçi kaynağı: Google ve sosyal medya kaynaklı (Facebook, Twitter)

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Domain ve yazılımla birlikte sitenin tüm içeriği

Hosting dahil midir: Bana hosting sağlayan firma ile görüşmenizi öneririm. Ben yazılım+alan adı+hosting aynı firmadan alım yaptım. Çok da ilgililer…

Banlı olduğu sponsor var mı: Yok

Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil.

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı?: Yok

NOTLAR:
*Yerel haber sitelerinde içerik eklemenin önemi çok büyük, gündemin dışında kalındığında ziyaretçi sayısı kısıtlı olmaktadır.
*Sitenin facebook’ta 6.250 kişilik beğeni sayfası vardır. Fiyatta anlaşıldığı taktirde sayfa dahil tüm herşey devredilecektir.
*Alıcı ile anlaşırsam editoryal destek verebilirim, gazetecilik zaten benim mesleğim. *Maddi anlamda sıkıntıda olduğum için satmaktayım, aralık 2018 sonuna kadar hostingi ve alan adı kullanılabilir durumdadır, site şuan aktiftir, yardımcı olana ben de yardımcı olacağım.
** NEWS kaydı yoktur.

Herkese kolaylıklar dilerim.