Site Adresi : PM
İstenilen Fiyat : PM Teklif
Google Indexi : 10.600
Alexa Dünya Sırası : 247.052
Alexa Ülke Sırası : 5.184
Alexa Backlink : 31
Yandex Indexi : 16.248
Domain Yaşı : 1 yıl 7 ay ( 7 Aydır yayında )
Sitenin Aylık Getirisi : 650 TL ( Fazlada olabilirdi )
Sitenin Kategorisi : Film izleme Hit getiren Kat. 'Korku,Komedi,+18,Yerli film'
Günlük Tekil Hit Sayısı : 8 10k
Satışa Hosting Dahilmi? : İdare edebilirim
Banlı Olduğu Sponsor :Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru : Hayır.
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi : Evet Tahamatav5 Orjinal Botlu Teması dahildir.
Özel Notlar: Site 7 8 aydır yayında, İlk zamanlarda host kullanıyordum 2 ay önce vds sunucuya geçiş yaptım.
#Site tamamen özgündür, filmlerin çoğunu farklı sitelerden seçerek izleyerek ekledim. Site 12k' yı gördü. Belli bir süredir 11 12k hit alıyordu, Bazı sorunlar nedeniyle Ocak Şubat ayında 4 defa sunucu değişikliği yapıldı, Sonra Clouflare geçiş yaptım hit 'de düşüş oldu, Şuan 8 9 10k arasında 'Yükseliyor'. Online sayısı gündüz 150-200 - Gece 250 300
#Siteye reklam almayı düşünmüyordum aslında, 3 4 ay video üstü video altı video önü reklam aldım toplam aylık 400 TL + popads + popcash = 650 TL bırakıyordu, Haricinde boşta olan reklam alanları'da var. Sunucu sorunları nedeni ile reklamları kaldırdım.
# 2 3 Tanıtım yazısı alındı, edu gov tr baclink çalışması yapıldı. Thumblr ve bir kaç siteden link alındı.
Satma taraftarı değildim aslında, satacağım aklıma gelse açıkcası özenle ilgilenmezdim.. :)
Ciddi alıcılar yazsın Lütfen, Konuyu baltalama gibi bir girişimde bulunmazsanız sevinirim.
Skyp: x.MarjinaL.X
Mail : Mustafakaratasx@gmail.com
0cak - Şubat - Mart Ayına ait İstatistikler