Selamun Aleyküm arkadaşlar Dini radyomu satmaya karar verdim . İlgilenemiyorum 5-6 aydır aynı yayını ayarlamışım 193 bölümlük Aydınlıga doğru proğramını ayarladım 2 gün sürüyor sonra tekrar başlıyor oto dj de devamlı yayında ilgilenemiyorum. Ona rağmen çok iyi dinleyici kitlesi vardır. Dinleyiciler genelde google play de yeralan radyo dinleme uygulamalarından dinliyor. Google Play de bütün radyo uygulamalarda yeralmaktadır. Kontrol edebilirsiniz. Radyo sitelerinde yeralmaktadır. Sesli olarak reklam alınsa veya sitenizin tanıtımını yapsanız güzel ziyaretçi çekebilirsiniz sitenize benim vaktim olmadığı için pek ilgilenemedim sabah 8 aksam 19:30 çalışan biriyim çocuklar felan var hiç vakit ayıramıyorum malesef bu sebepten satmaya karar verdim. İnşALLAH satın alan arkadaş güzel eserler yayınlayarak radyoyu geliştirir. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun inşALLAH
Site adresi: SATILDI
Site için istenen fiyat: 400TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam koyulmadı
Sitenin açılış tarihi: 29.03.2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dini Radyo
Günlük hit sayısı: 20-40
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %95 google )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 14 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm
Hosting dahil midir: Evet 10.07.2020 kadar hosting süresi vardır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Tema : ücretli satın alındı
instagram sayfası : beratfm 4.128 takipçi var
Facebook sayfası : beratfm
radyo hosting süresi 4 ay vardır.
siteye gelen yorumlar hepsi gerçek yorumlardır. Whatsap numarama gelen mesajlar çok var fakat buraya eklemek istemedim Berat fm ilgi gören birçok kişinin bildiği bir radyodur. Hayırlısı olsun inşALLAH Nasipse satılır nasip degilse yayınlara devam ederim bu şekilde
WhatsApp: 05510277870