Site Adresi: Reklam Firma Rehberi
İstenilen Fiyat: 500 TL - pazarlık vardır
[B]Sitenin Aylık Getirisi: Adsene birkaç gün önce eklendi
Sitenin Kategorisi:[/B] Firma Rehberi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 15-50 arası
Site Analiz Bilgileri: Analiz Bilgileri - Alexa
Satışa Hosting Dahilmi?: Taşıyana kadar idare edilir.
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: tok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: 150 Tl değerinde firma rehberi teması kuruludur

Özel Notlar:

- Firmaların yarısı elle özgün olarak eklenmiştir bot kullanılmamıştır. Büyük bir bölümü de kendisi ekliyor.
- Nereden ve nasıl güncel firmaları bulabileceğiniz konusunda destek verebilirim.
- Facebook kullanıcısı ve sayfası var. Orada yüzlerce ekli reklam firması var. Facebook profilinden ve facebook sayfasından yayın ekledikçe firmalar rehbere kendisi kayıt oluyor.
- Gold üye yaparak çok ciddi paralar kazanabilirsiniz. Reklam firmaları bu tür şeylere önem veriyorlar çünkü işlerinin büyük bir bölümü dijital ortamda.
- Site üzerinden üyelikle 600 tl para kazanıldı. Bu para devredilmeyecek.
- Keyword domain
- Tüm ayarları yapıldı
- Ayrıca başka bir forum üzerinde bu temaya uygun bulurum com dan içerik çekebilen bot satılıyor. Kısa süreli ve sadece 10 kişiye satılan bir bot. Almak isterseniz o konuda yardımcı olurum bot ücreti 200 tl.

Diğer sitelerimi de sattım o konuyu buradan inceleyebilirsiniz.

Satma nedenim işimden ve ailemden dolayı ilgilenemiyor olmamdır. Anca gece geç saatlerde ilgilenebiliyorum o da ertesi gün uykusuz işe başlamama neden oluyor. Tüm bilgileri açık açık yazdım pm istenecek bir şey olmasın diye site isimlerini de saklamadım girer incelersiniz.

Forum dışı iletişim : 0541 811 18 sekseniki (sadece whatsappa açık )