-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel güvenlik görevlisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selam bir wordpres jannah, iş sektörü haber sitemiz mevcut
gunluk 45 ile 100 tl arası adense getirisi mevcut
(yeni amp kurdugumuz için 3- 4 gündür reklam yerleşimi yapılmadı 5, 6 tl veriyor tbmm düşük gösteriyor yerleşim yapılacak)
haber sitesi yönetenler bilir haber içeriğine göre gunluk 14 bin ile 3 bin arasında giriş mevcut
%40 organik - %60 sosyal medya'dan giriş var (haber siteleri sosyal medyanın önemini bilir)
44 bin ile 8 bin 2 adet facebook grubu mevcut
bu site sizce ne kadar eder ona göre satışa cıkartacagım. bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
satma sebebim internet'te başka sektöre girmeyi düşünüyorum birazda borcum var onu ödemek niyetim
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Aylık net kazancı x 12 şeklinde hesap yapıyorum ben hocam satışlarımda. Alıcı en fazla bir yıl içerisinde yatırımını kara dönüştürebilir. Sıkı çalışma ile dahada kısa sürer hatta bu. Sizde bu formüle göre fiyat verebilirsiniz isterseniz. Bu tür işlerin genel bir değeri yok çünkü emek sonuçta.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin aylık gelirini 12 ile çarpın açık arttırmaya koyun. Sitenin alan adı ve tıklanmasının ne kadarı google üzerinden geldiği de önemli.
Fakat anladığım kadarıyla sitenizin geliri çok farklılık arzediyor, Son 3 aylık ortalamasını alın üzerina alan adının değerini koyun üzerine birde özel bir temanız veya yatırımınız varsa onlarıda ekleyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.