SİTE R10 ARACILIGI İLE SATILMIŞTIR.

Merhaba arkadaşlar. :iÖNCELİKLE ÇOK RİCA EDİYORUM MERAK ETTİĞİ İÇİN SİTE PM İSTEYENLER YAZMASIN. HİÇBİRİMİZİN VAKTİ ÇALINMASIN. LÜTFEN.

Site Adresi:Pm ile verilecek.
İstenilen Fiyat: 2000 TL
Sitenin Aylık Geliri: Reklam Yeni Eklendi: ( 20 TL OLSUNDA ADSENSE PİN GELSİN MANTIĞI İLE.. ) (Yoksa böyle bir siteye henüz reklam eklemek gibi bir düşüncemde yoktu.
Günlük Tekil Hit: Darbe öncesi [COLOR="Red"]1-1.5 K
Darbe sonrası 1-2 Hafta 1 K Şuanda 2800 leride gördüm ancak ortalaması 1-2 K Yalnız 1 kelimemiz daha 1. sıraya yükseldilten sonra google trafiği ile istikrarlı bir artış gözlenmekte.
Satışa Hosting Dahil mi ? : Evet Hosting ve domainin 12 Ay boyunca süresi vardır.
Site İçeriği : Kişisel Gelişim - Psikoloji ağırlıklı-Genel - Hayata dair-Sağlık
Hosting Firması: İsim Tescil
Domain Firması: İsim Tescil
Banlı olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru : Yok
Dmoz : Var
Kullanılan Lisans Satışa Dahil mi ?:[/COLOR]
Kullanılan tema domain üzerine lisanslıdır ve Ciddi anlamda profesyonel Gelişmiş bir temadır.

Özel Notlar:

Siteye yaptıklarım, Aldıklarım , Giderlerim,Gösterdiğim önem..

Öncelikle: Sitemizde 6-7.sıralarda olan kelimeler için 2 farklı hit ve özgün sitelere tanıtım yazısı henüz verilmiştir. Daha önce yapılan çalışmalarda cabası.. Siteye dışarıdan hiç tanıtım yazısı alınmadı.. Dışarıya link verilmemiştir. Sitenin seosu özel olarak yaptırıldı. Dmoz Kayıtlıdır. Dmoz onayını 1 saat içerisinde almıştır. (Uzun süredir Dmoz kayıdı bulunuyor). Olabildiğince en kaliteli yazarlardan seoya uygun kaliteli makaleler alınmıştır.
Sitem alanında gerçekten isim yapmış rakip sitelerini birçok özel kelimede geride bırakmıştır. Öyle ki onedio bile birçok konumuzun altında kalmaktadır. pekçok kelimelerde 1.sayfa 1.sırada yer almaktadır. Diğer kelimeler ise 2-3. sıralarda hafif bir çalışma ile Zirveye taşınabilir. Siteye gerçekten gereken ilgiyi gösteren birinin Hitleri 1 haftada 100 K kadar ilerleteceğinden hiç şüphem yok.
Siteye hemen hemen hergün uzun uzun 200-300 kelimelik sorular yorumlar gelmektedir. Toplamda 600 e yakın 200-300 kelimelikl yorum bulunmaktadır. Sitede 1 kere bile copy paste içerik alınmamıştır ve özgünlüğü korunmuştur.. Wikipedia backlinklerine Wikipedia onaylı olarak sahiptir. Siteyi olabildiğince güncel tutmaya çalıştım. 2-3 ay yazı girmediğim dönemde bile 1k üzeri olmuştur. Wm aracı gibi kanallardan trafik almamaya olabildiğince özen gösterilmiştir ki zorunda kalmadıkça site ismide gizli tutulmuştur. ( Herhangi bir saldırıya karşı )

Sitemin yanında aktif olarak sürekli mesaj gelen 6 K sayfamıda vermeyi düşünüyorum henüz lararımı vermiş değilim. Kişisel olarak çok fazla kişiye cevap verdiğim için ister istemez gelen mesajlar Psikolojik sorunlar yaşayan ve deva bulmak fikir almak isteyen insanlar tarafından gelmektedir. ( Site yorumlarıda o kezza ) ancak henüz kararımı vermedim yalnızca belirtmek istedim.

Velhasıl çok fazla emek verdiğimiz bu sitemizi hem vakit bulamadığım hemde farklı bir projeye girişeceğim için satma kararı aldım. Satışı talep görmezse iptal edeceğim ve projelendirmeye devam edeceğim. Almayı düşünmeyen insanlarında eleştirmeye hakkı olsada lütfen saygı düzeyinizi koruyunuz. 1 Yıldır Wmaracı nın aktif kullanıcısıyım ve pek çok site alışverişi yaptım. 1 kere bile ne yanlış bir site aldım nede anlattıklarımdan eksi olarak bir site sattım. +sı var eksiği yok.

Yalnızca ciddi alıcılar: Lütfen detaylı bilgi ve ,site ve sormak istediğiniz herhangi bir konu için pm gönderiniz.

KONU MULTİDİR http://www.r10.net/showthread.php?p=1071805215#post1071805215