Site satılmıştır. Hayırlı olsun...

Site Adresi: www.oyunkomutani.com
İstenilen Fiyat: 350 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Adsense Onaylıdır - Hit fazla olmadığı için 10 TL civarı getiri sağlıcak.
Sitenin Kategorisi: Oyun
Günlük Tekil Hit Sayısı: 30 - 160
Site Analiz Bilgileri: https://wmaraci.com/site-analizi/oyunkomutani.com
Satışa Hosting Dahilmi?: Evet
Banlı Olduğu Sponsor: YOK
Banlı Olduğu Arama Motoru: YOK
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: EVET
Özel Notlar:

Site satış sebebi: Bilgisayar tamirciliğine geri dönüyorum. 3 Adet sitem var ve bu projeye yeni başladığım için bırakmayı düşünüyorum

Site için harcanan toplam tutar: 500 TL
Ayıntılı harcama listesi:
Host+Domain
Ücretli script
Seo Çalışması
Logo çalışması

Seo paketi alındı ve çalışmalar henüz yeni bitti. Yani hit artışı sağlanacak, otomatik olarak site geliri ve hiti artacak.

Sitede 1210 Oyun bulunmaktadır. Her biri kendim tarafından özgün olarak girilmiştir. Günde 30 adet oyun girilmektedir programlı olarak. Zaten diğer ayrıntılarına analiz ettirip bakabilirsiniz.

Ayrıca site 1 Aylık olduğu için hit akışı yoktur şu haliyele birkaç ay beklese dahi iş yapar. Çünkü 2016 yılından 2014 arasında çıkan tüm oyunlar sitemde vardır. Yeni 1 aydır günde 6-8 saatimi ayırıp oyun girdim. Fakat işten ayrılmıştım zamanım boldu şimdi işe geri gideceğim için zamanım yarıya düştü.

Sitenin en büyük özelliği:


Bildiğiniz üzere flash oyunlar eskidi, yenisi çıksada çok iyi olmuyor. Fakat HTML5 ve mobil oyunlar alanında harika oyunlar çıkıyor. Sitemin kod olarak ekle özelliği sayesinde her türlü oyun eklenebiliyor. Agar.io vb. oyunlarda ekleyebilirsiniz. Sitemizin en büyük özelliği mobil uyumlu olmasıdır. Mobil cihazlardan girdiğiniz zaman sadece mobil olarak seçtiğiniz oyun gösteriliyor ve sorunsuz şekilde oynanıyor. Ayrıca sitede adsense reklamları olduğu için kullanıcı ile ilgili mobil reklamlar görünüyor buda hit artışı olduğu zaman güzel bir ek gelir olacak.

Neden mobil uyumunu vurgulayarak söyledim. Çünkü istediğiniz kadar bilgisayar flash oyunu yollayın site pek gelişmez fakat günde 5 mobil oyun gönderimi ile googlede harika yerlere gelebilirsiniz. Çünkü mobil oyun alanında fazla seçenek yok ve devir mobil oyun devri!

Yeni flash oyun sitesi açacak arkadaşların en az 500 TL masrafı olacaktır. O nun yerine hatasız her şeyi hazır sitemi almak çok daha mantıklı. Çünkü içerisinde 1210 tane özgün açıklama yazılmış oyun var. Bu siteden çok daha değerlidir...

ŞİMDİ SİTEYİ DEĞERLİ KILAN KISMA GEÇELİM...

Sitem ADSENSE hesabı ile beraber verilecektir. Bu da adsense ye kızdığım için benden sizlere güzel bir hediye.

İlgilenen arkadaşım mesaj atabilirler