Merhaba, LovAd.Org tık reklam sistemimiz satılıktır. 2016 yılında yayın hayatına başlayan ve kullanıcılarına sadece mobil için reklam çözümleri sunan web sitemiz bugüne dek kullanıcılarını mağdur etmeden yayın hayatına devam etmiştir.

Ama artık malesef reelde yaşadığımız bazı sorunlardan dolayı sistemi devretmeyi düşünüyoruz eğer fiyatta olurda anlaşamazsak sistemi satmayız direkt kapatırız ama devralmak isteyen arkadaşlar varsa özelden iletişime geçsinler yada admin@lovad.org üzerinden bizimle iletişime geçsinler. Tek satma sebebimiz reelde yaşadığımız bazı talihsiz olaylardır. Mecburiyetten olan birşeydir.



Site Adresi: http://lovad.org
İstenilen Fiyat: Teklif Usulü
Sitenin Aylık Getirisi: 1.000-10.000TL arası (Satacağımız için şuan geçici olarak işlemler donduruldu aylık getirisi yok. Reklam sitesi olduğu için bu tamamen reklam verenlerinize göre değişiyor. Reklam veren çok olursa aylık getirisi artar reklam veren yoksa getiriside yoktur.)
Sitenin Kategorisi: Reklam
Satışa Hosting Dahilmi: Hayır
Satışa Doman Dahilmi: Evet (3-4 ay süresi kalmış)
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok

Not: Dış tasarım ve iç tasarım her ikiside mobil uyumludur ve çok şık tasarımlardır. Sistemde kod açığı falan yoktur herşeyini kendimiz yaptık yani tasarım olsun yazılım olsun kimseye yaptırtmadık her sayfasıyla teker teker ilgilendiğimiz için kod açığı falan bulunmamakta.

Domainimiz herhangi bir arama motorunda cezalı banlı değildir. PHP kodlamadır ve linux sunucularda çalışır. Satışa server dahil değildir sadece domain ve yazılım dahildir. Domain name.com da kayıtlıdır ve bizim hesabımızda başka domainlerde bulunduğu için domaini kullandığınız firmaya taşıyacaksınız taşıma ücretide sizden çıkar. Yazılım ise ister ftp ve sql yedeğini alır kendi sunucunuza kurarsınız istersenizde biz direkt transfer ederiz sizin sunucuya, kurulumunu yapamazsanız bi sıkıntısı olursa biz hallederiz.

İstatistikler serveri çok kastığı için biz manuel olarak veritabanından sadece bazı kısımları boşalttık bu yüzden anasayfamızda ki kazanç tıklama gibi istatistikler sistemin bugüne dek toplam olan istatistikleri değildir.

Önemli Not: Sadece reklam yazılımı almak isteyenler piyasaya bakarlarsa sadece reklam yazılımı fiyatlar 2-3 bindir ve bu en ucuzlarıdır daha pahalılarıda vardır. Biz ise hazır sistemi var olan bi sistemi satıcaz bu yüzden lütfen özelde mantıklı fiyatlar verin tutupta 400-500 lira diyecek arkadaşlar lütfen yazmasınlar sistemi komple kapatırız ama yinede o fiyatlara satmayız.