lostyazilim

Toplam 500.000 TL+ Gelirli, Aylık 60.000 TL Geliri Bulunan WebSite Satılık

42 Mesajlar 8.542 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

yakupbeyaz yakupbeyaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 39 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

efskmn adlı üyeden alıntı

tekim diyorsunda aylık 60 bin kazanıyorum da diyorsun e yanına maaşlı 3-5 kişi almak zor mu tabi senin kararında bana şahsen inandırıcı gelmiyor (resimlerin shop olma ihtimali) var :) yani en kötü ekibin olmadığı halde 60 alıyorsan bırak devam etsin ekibe ne gerek var be dostum...

AYRICA ŞU KONUYA YORUM YAPMAN DİKKATİMDEN KAÇMADI https://wmaraci.com/forum/web-site-alisverisi/haftalik-700-800-tl-net-kar-getiren-satilik-siteler-654898-2.html

BANA GÖRE SİTE BU KADAR CİRO YAPMAZ SENİN ASIL AMACIN DİKKAT ÇEKİP SİTEYE HİT ÇEKMEK BİR KAÇ YIL ÖNCE DE 7 BİN TL GELİRLİ SİTE DİYE AYNI SİSTEMİ SATIŞA ÇIKARMIŞŞIN :)

Hâlâ benim kafam almıyor diyorsan görüntülü ara beni tek tek gösterim her şeyi tövbe tövbe 😁 Bitmiyor sizin gibiler bitmiyor..

wmaraci
reklam

• Üyelik 03.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 39 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

recepbozca adlı üyeden alıntı

Detaylı inceleme yapmıyorsun belliki sektörü bilmiyorsun :) , site kaçıncı seviyede bakarsanız görürsünüz hocam , 1 sene önce ben alacaktım siteyi keşke alsaydım , rekabet çok
rekabet içinde bu cirolar yapıyorsa büyük başarı , ben tebrik ediyorum arkadaşımızı param olsada alsam 🙏

İnsan varrr insan var dedikleri bu olsa gerek. Yorumun için teşekkür ederim güzel kardeşim. Allah gönlünden geçeni sanada nasip etsin.

• Üyelik 03.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 39 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

efskmn adlı üyeden alıntı

tekim diyorsunda aylık 60 bin kazanıyorum da diyorsun e yanına maaşlı 3-5 kişi almak zor mu tabi senin kararında bana şahsen inandırıcı gelmiyor (resimlerin shop olma ihtimali) var :) yani en kötü ekibin olmadığı halde 60 alıyorsan bırak devam etsin ekibe ne gerek var be dostum...

AYRICA ŞU KONUYA YORUM YAPMAN DİKKATİMDEN KAÇMADI https://wmaraci.com/forum/web-site-alisverisi/haftalik-700-800-tl-net-kar-getiren-satilik-siteler-654898-2.html

BANA GÖRE SİTE BU KADAR CİRO YAPMAZ SENİN ASIL AMACIN DİKKAT ÇEKİP SİTEYE HİT ÇEKMEK BİR KAÇ YIL ÖNCE DE 7 BİN TL GELİRLİ SİTE DİYE AYNI SİSTEMİ SATIŞA ÇIKARMIŞŞIN :)

Hem senin için, hemde senin gibi şüpheciler için bu video. Bakma uğraştığıma bile değmez ama sırf haksız olduğunu, yazdıklarının aslında bir iftira niteliği taşıdığını gör diye. Videoda da shop aramazsın umarım sabahın köründe çektim senin için 😁 İzledikten sonra haber ver silerim videoyu. YouTube çöplüğe dönüşmesin gereksiz videolarla ✋

https://youtu.be/dzv_etfq1HQ

efskmn efskmn Ne Mutlu Türküm Diyene! Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek freelancer
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 1 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Sinirlenme dostum sadece fikirlerimi söyledim inanan varsa alsın tabi hakkında hayırlısı olsun
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

Türkiye Cumhuriyeti
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 39 / 39
  • Ticaret 1, (%100)
Eyvallah sağolasın

senbuk senbuk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeş konun umarım çöp olmaz benimde sitem var müsait vakitte bende satılık edeceğim 2 yıl 7ay dir bende şuan aylık net kazanç 10 bin TL üzeri bir ev alıyorsun ortalama 300 bin TL kiraya veriyorsun maksimum 1500₺ oda kiracı kötüyse uğraş babam uğraş akarı yok kokarı yok aylık 10 bin ₺ fiyat 50-60 bin ₺ dedin mi iyi demezler kimse kusura bakmasın

• Üyelik 03.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 39 / 39
  • Ticaret 1, (%100)
Site şuan ilk sırada ve ortalama Aylık 150 Bin TL'ye yükseldi satışı. İnsanlar 30 bin TL teklif ediyor bu siteye çok komik oluyor 😁

casablanca casablanca No Pain No Gain Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 18 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
sattınmı siteyi?
Drozturk

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 39 / 39
  • Ticaret 1, (%100)
Hayır

ata0681 ata0681 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam sizde belirleyin bir fiyatta ona göre takip edelim yada hiç hayalini kurmaya kim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al