[SIZE=4]TAMAMINI OKUMADAN TEKLİF VERMEYİN SONRA BEN BİLMİYORDUM ETMİYORDUM DEMEYİN.[/SIZE]
[SIZE=4][B]ADSENSE DAHİLDİR 57000 ÖDEME ALMIŞ 10 YILLIK HESAPTIR.iLK MAİLLE VERECEĞİM.
[/B][/SIZE]
Merhabalar
Site toplamda 2012 yılından beri 14500 tl ödeme almıştır.
Org uzantılıdır
Jeneriktir
Bir ara bu siteyi sattım alan arkadaş başkasına satmış iade almış sonra benden iade istemiş fakat adsense panelindeki domainlerin hepsini silmişti.Bu domaini yakın zamanda tekrar adsenseye kabul ettirdim.O yüzden son 1 aylık kazancı bile sunamıyorum ama hitler stabildir eski kazançların resmini ekleyeceğim.Adsenseyi eklediğimden beri kazancını ekleyeceğim.
Site adresi : Ciddi alıcı gördüklerime özel mesaj ile
[SIZE=3]Açık artırma başlangıç : 1100 tl[/SIZE]
Minimum artış: 100 tl
Hemen al : Teklifle
Açık artırma sonlanma : Son teklif +48 saat
Site için istenen fiyat : Teklif usulü (57000 tl ödeme almış 2010 yılında açılmış adsense dahil.İçerisinde bir site daha var fakat o siteyi satmıştım sahibini unuttum ordanda gelir getiriyor.)
Sitenin aylık getirisi: 50-70 civarı ortalama
Sitenin açılış tarihi: 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Teknoloji (Tek bir alana yöneliktir keyword alan adı)
Günlük hit sayısı: 35-50 arası
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 8
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
-Sitenin tbm oranları yüksektir.Sektörü çok bilen yok o yüzden alıcı açısından sıkıntı yaratmaması adına herkese özel mesaj yollamayacağım.Zaten bu adsense hesabını domainle birlikte satsanız en az 1500 tl eder.Üstüne birde gelirli sitedir.
-İçerisinde 80 tl bakiye vardır
ADSENSE DAHİLDİR 57000 ÖDEME ALMIŞ 10 YILLIK HESAPTIR.
Hemen al ile yapılan satışta ödemeyi gün içerisinde isterim.
Teklif verip almayana -itrader kullanırım.Maximum 24 saat içerisinde ödemeyi isterim.
[SIZE=5]Whatsapp: [/SIZE]05394723131
Önce teklif sonra site adresi yolluyorum 2000 tl olana kadar.
Multi konu : https://www.***.net/site-satisi/2475554-toplamda-14500-tl-odeme-almis-simdilerde-2-5-tl-arasi-kazancli-site-pinli-adsense-ile-birlikte.html
1100 tl ile devam ediyor.