Site Adresi: https://www.turk.dev
İstenilen Fiyat: 50.000 USD ve üzeri teklifler değerlendirilebilir.
Sitenin Aylık Getirisi: 0 TL
Sitenin Kategorisi: Bilim, Teknoloji, Sosyal Platform
Günlük Tekil Hit Sayısı: 30-40
Site Analiz Bilgileri: http://wmaraci.com/site-analizi/turk.dev
Satışa Hosting Dahilmi?: Hayır
Banlı Olduğu Sponsor: Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru: Hayır
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
Site dışı iletişim: egemenpolat@gmail.com

Site 26 haziran 2020 tarihinde açılmıştır, 16 eylül 2020 tarihi itibari ile blog makaleleri girilmiştir. Tüm makaleler makaleyaz.com yada icerik.net sitelerinden satın alınmıştır. Yayınlanmış 215 ve 50 civarı yayınlanmamış makale bulunmaktadır. Site'de bulunan görseller ya makalelerin içerisinden çıkmıştır özgündür yada Envato Elements'den lisanslıdır. Alan adına zarar verecek hiç bir eylemde bulunulmamıştır, her şeyin hukuki ve özgün olmasına itina edilmiştir.

Sitenin şu an ki durumu, proje yapılana kadar boşta durmaması, arama motorlar tarafından görülebilmesi ve zaman içerisinde değer kazanabilmesi içindir.

Plananlan proje, Türkiye'de ki tüm geliştiriciler için geniş bir platformdur. Özellikle gençlere yazılım/elektrik gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine fayda sağlayıp, ülkemizin kalkınmasına fayda sağlamaktır. Birincil önceliği sosyal sorumluluk olarak planlanmaktadır.

Satış nedenim; Ocak ayından itibaren yaklaşık 6 ay kadar yurt dışında olacağım, bu süre zarfında site için hedeflediğim projeleri gerçekleştiremeyecek olmamdır. Projeyi ertelemek yerine sitenin ve faydalanabilecek kişilerin önünü açmak istiyorum. Tabi ki maddi nedenler de bulunmaktadır. Belirli bir süre içerisinde alıcı çıkmaması durumunda projeye ben devam edeceğim, projeyi bırakma niyetim bulunmamaktadır.

Alan adının becerikli ellerde çok ciddi geleceği olacağı kanaatindeyim.

Alan adı premium olması nedeniyle yıllık 360 USD kayıt yenileme ücreti bulunmaktadır, diğer alan adları gibi 10 USD benzeri ücretlerle yenileme yapılamamaktadır.