İlgilenemediğim için istemeden de olsa Türkiye’nin ilk ve tek spor anket sitesi www.favorisporcum.com u kodları, isim ve telif hakları ile beraber satıyorum. Sitenin özellikleri :
- Yaklaşık 50 sayfadan oluşan admin paneli,
- Türkiye Futbol Süper Lig, PTT 1.Lig ve Türkiye Basketbol 1.Lig haftalık anket sistemi,
- Milli takımlar anket sistemi,
- Bireysel ve takım bazlı anket sistemi,
- Kupa anket sistemi, (Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Dünya Kupası, Avrupa Kupası vs..)
- Üyelik sistem modülü (Şuanda aktif üye sayısı 2.075)
- Haber modülü,
- Forma kazananlar modülü,
- Sezon, ülke, lig, takım, sporcu tanımlama ekranları, (Toplam kayıtlı yaklaşık 1.500 sporcu, 60 takım )
- Forma Hediye çekiliş modülü,
- Ziyaretçi modülü,
- Facebook, twitter, instagram sosyal medya hesapları, (www.facebook.com/Favorisporcum , www.twitter.com/favorisporcum , instagram/favorisporcum)
- Forma hediyesi için özel yapım 30 tane forma (şort+forma – Formaların her birinin maliyeti 45 TL’dir),
- Reklam yapılmadan günlük 300-400 arası tekil ziyaretçi,
- Reklam yapılmadan Alexa Türkiye sırası 60.000,
- Mobil ara yüz desteği,
- favorisporcum.com, favorisporcum.net ve favorisporcum.org alan adları,
- Kolay entegre edilecek çoklu dil desteği ve yabancı ligler entegrasyonu,
- Ulusal spor yazarları ile yapılan anlaşmalar, (ulusal bazı spor yazarları ile ücretsiz yazıları konusunda anlaşıldı ancak modül henüz aktif edilmedi.)

ve daha sayamadığım birçok özellik.
Özellikle bu işi seven renktaşlara şiddetle öneriyorum. Vaktim olsa kesinlikle satmam çünkü ciddi bir şekilde reklam yapıldığı takdirde aylık adsense gelirlerinin 4-5 bin TL arası olacağı görünüyor. Ayrıca bu siteye yaklaşık 2 yıl emek harcandı.
Site fiyatı : 30.000 TL.
İlgilenenler : bilgi@favorisporcum.com mail adresine de dönüş yapabilirler.