Merhaba arkadaşlar

Wp host ve wp site.

Yeni bir projeye başlayacağım için elimde bulunan 1 adet forum sitesi (site yaklasık bir aylık) ve 1 adet bosta duran kripto üzerine domain ve bu 2 sinin baglı olduğu hostıng ıle bırlıkte satılık.

Detaylar su sekılde

Kripto sıtesı kapalı daha once acıktı ben kapatım forum sıtesıne gectım. Kriptonun pa da degerler 17 17 . Fortum sitesi ile aynı hosting üzerine kayıtlı. (kripto için Küçük bir backlink çalışması yaptırmıstım backlınklerı kalıtelı diyebilirsiniz.)

Forum sitesini suan kullanıyorum ancak yenı proje bıraz emek ıstedıgı ıcın bunlar bosa dusmesın dıye satmayı planlıyorum.

Forum sıtesı ıcınde 30 cıvarı makale var buyuk bır cogunlugu yoat seo da yesıl ısık bos makaleler degıl kripto ıcın yaptırdıgım 200 backlınk tarzında kucuk pakete baslandı ayrıca 500 wıkı backlınk yaptırmıstım onlar da ındexlenınce sıteye faydası olur suan da pa 3 - 16 pa 

domaınler alınalı fazla olmadı krıpto 45 gunluktu sanırım bakmam lazım forum ıse 20 gunluk fılan .

Forum sitesi adını ve kripto domaini pm ıle verırım gereklı ıneclemelerı yaparsınız.

Kısacası bu sıte ve artı domaın ve hostıng suan bır ıkı sıte acayım dıyenlere ozellıkle forum sıtesı ıcın tema vs vs ayarlarla ugrasmadan baslayabılecegınız bır proje .

Ayrıca forum sıtesının 500 tl ye satın aldıgım full lısans omur boyu domaıne baglı teması var tema bence guzel ve kullanıslı.

hostıng ıse hostlabdan alındı ben memnunum 2 sıte barındıran ozellıkte yıllık 120 tl olması lazım

 

özet olarak. 1 forum sıtesı 1 domaın ve 2 sının baglı oldugu host her sey dahıl satıyorum. Fiyatı dedıgım gıbı uygun tutuyorum. Yazdıgım makalelerın fıyatı bıle tema ve hostla bırlıkte kac para eder sıfırdan baslamadan amator sıte yapısı gelıstırmeye acık projeler cıddı emek verırsenız gelecek vadeden bır forum ozellıkle.

 

Fıyat : Uygun fiyata verecegim

Hostlabdan transfer ıslerı vs odemeler sıze aıt

kafanıza takılan detayları mesaj yoluyla sorunuz.

Alıcısına sımdıden hayırlı olsun.

 

Ayırıca kripto için çok güzel bir tema almıstım yine domain üzerine full lisans onu da isteyenlere ekstra ücret ile uyguna bırakırım

Yazmayı unuttum ıkı domanın de banlı olduğu bır yer yok dıye bılıyorum temız ıkı sıte de

Ayrıca yanında 25 bin adetlik yorum backlink listesi + 65 adetlik forum sitesi listesi ve 200 adet profil baclink listesini de hediye verecegim.