- Merhaba değerli arkadaşlar,
Uzun bir süredir üzerinde titizlikle çalıştığım SMM panel projem olan www.legasmm.com'u sonunda yayına aldım. sizlerin tecrübe ve görüşlerine büyük önem veriyorum.
Proje Hakkında Kısa Bilgi:
- Altyapı: Perfectpanel
- Yasal Durum: Vergi mükellefi olarak tamamen resmi bir şekilde hizmet veriyoruz.
- İletişim: Aktif bir şirket destek hattımız ve sosyal medya hesaplarımız (Instagram, Twitter.....) mevcut. Sosyal medyada düzenli paylaşımlar yapmaya özen gösteriyoruz.
- Gelecek Planı: Bu ilk 1-5 aylık süreci bir test ve optimizasyon dönemi olarak görüyoruz. Bu süreçte Meta üzerinden reklamlarla ilk kullanıcılarımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Buradan edineceğimiz tecrübelerle, ilerleyen zamanlarda daha kurumsal bir isim ve domain ile yolumuza devam edeceğiz.
- Sizlerden Ricam:
Sitemizi bir kullanıcı gözüyle ziyaret edip, tamamen dürüst ve yapıcı geri bildirimlerinizi paylaşmanız. Amacım, her şeyi kusursuz hale getirmek olduğu için en küçük detay bile benim için çok değerli.
Özellikle şu konulardaki görüşlerinizi merak ediyorum: - İlk İzlenim: Siteye ilk girdiğinizde ne hissettiniz? Tasarım size güven verdi mi?
- Kullanım Kolaylığı: Kayıt olma, bakiye yükleme, servisleri inceleme gibi adımlar sizce yeterince basit ve anlaşılır mı?
- Eksiklikler: "Şu da olsaydı daha iyi olurdu" dediğiniz veya gözünüze çarpan herhangi bir eksiklik var mı? (Örn: SSS bölümü, blog yazıları, daha detaylı servis açıklamaları vb.)
- Hatalar: Gözünüze takılan yazım hataları, tasarımsal bozukluklar veya çalışmayan bir fonksiyon oldu mu?
- Yapacağınız her yorum, sitemizi daha iyi bir noktaya taşımamız için bize yol gösterecektir.
Zaman ayırıp değerli görüşlerinizi paylaşacak tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Sitenin temasını pek değiştirmiyoruz çok farklı çok güzel temalar var ama bu perfectpanelin kendi teması oldugu ıcın bunu kullanıyoruz tema satın alıp yüklesek bu paneli bir nebze olsa da yavaşlatır teşekkürler arkadaşlar