sitede yaklaşık 55 makale bulunmaktadır.10 tane WM aracından bi arkadaştan ve ***'dan bir arkadaştan makale aldım gerisini kendim bütün emeklerimle özgün ve kaliteli yazdım site içindeki makaleler yaklaşık 300 kelimeden başlıyor 1000 kelimelik 3-4 adet makale bulunmaktadır. Sitenin bir tane konusu neredeyse tüm sitenin indexinin ve otoritesinin oturmasını sağlıyor diyebilirim. Dilerseniz site içindeki makaleleride alabilirsiniz. Site YouTuber olmak ve adsense adına 50 yazısı youtube ise 5 tanesi adsensedir. Makaleleri makul bi ücretten verebilirim. Çünkü domain ve host un 1 ayı var ve makaleyi alan arkadaş olursa siteyi tamamen kapatırım direk zaten. Zamanı geldi geceleri yazdım emek verdiğim yazılarım için 3-5 de olsa harçlık niyetine ücret istiyorum talep ettiğim ücret 100 TL dir skype adresimden bana ulaşabilirsiniz. Detaylı görüşelim soru sormaktan çekinmeyin alırsın almazsın orası hiç önemli değil. Herkese hayırlı satışlar.:)
Not: Zaman ayıramama kısmı klişe laftır kart borçları ve öğrencilik hayatı malum yetişemiyorum bu aralar şu zamanları atlatınca tekrar site açmayı düşünüyorum.