Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Günlük 600 hitli pdf sitesi |
|
|||
|
|||
Merhaba arkadaşlar. Öğrenci iken büyük emek vererek kurduğum sitemi satmaya karar verdim. Nedeni ise hiç ilgilenemiyorum. İçerik giremiyorum bir sürü pdf var elimde girilicek ama yazılımla uğraştığım için vaktim yok yalan olup gidicek site. Usta ellerde çok güzel yerlere gelip kazandıracaktır. Marka isimdir. Kendi ağırlığı vardır sitenin. Bir çok kitapda üst sıralardadır. Domain yaşı 3 yıl. Temiz index. Toplamda link kısaltma ve indn 3.5k tl kazandım az olmasının sebebi kullanıcıları baymadan verdim reklamları yoksa daha iyi kazandırırdı. Bir çok makale yayın teklifi geldi konsepten çıkmadım. 3 Yıldır tek bir siteye bile link çıkışı olmadı. Fiyat biçmediğim için pazarlık usulü olabilir. Çok emek verdiğim için ve hiti az olduğu iin başlangıç olarak 1300 den açıyorum. Hite aldanmayın 1 aylık güncelleme ile 4k lara tekrardan çıkış yapacağına inanıyorum. Facebook sayfası organik 2300lerde. Bide rica ediyorum ciddi iseniz bu projeyi kaldırabilecekseniz pm isteyin. Laf olsun diye pm istemeyiniz. İlginiz için teşekkürler.
<h2>Gerekli bilgiler.</h2> Günlük istatistikler (1 yıl önce her gün 3k gelirdi ölüsü 600 kullanıcı) ![]() Alexa bilgisi ![]() Seo bilgisi ![]()
Konu SercanÇetin tarafından (19 Ocak 2019, 11:44 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Site adresini ve istediğiniz ücreti iletir misiniz?
|
|
|||
|
|||
Pm alabilir miyim
|
|
||||
|
||||
pm alabilir miyim
|
||||
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça... |
|
||||
|
||||
pm ücret ve adres
|
||||
https://www.olimitsiz.com SATILIK 20 ÖZGÜN IÇERİK MEVCUT 1 kitap alana verilecek ( 1 AY OLDU) y
|
|
|||
|
|||
pm alabilir miyim ? site adresi ve ücreti
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|