3 aylık projemi sonunda bitirdim. Tek başıma çalışsamda işimi yarım bırakmadan sonadek çalışarak tamamladım ve şuan çok mutluyum. Bu işe başlamama sebep 1-2 forumda istek olmasıydı, umarım bizimle çalışan müşterilerimiz beklediğimiz sayıya ulaşır.
Evet biliyorum, themeforest ve .s ve s. yüzlerce script satışı yapan siteler var, neden Code Cloude ?
Ben şuana kadar ucuz fiyata lisanslı ve 100% türkçe destekli script + tema satan siteler görmedim, varsada ne güzel, bizimle birlikde 2 tane olur :)
Code Cloude resmi sitesini bile kendim 0 dan yazdım, yani tüm ilerideki yazılımlarımız ve temalarımızın telifi tamamen codecloude.com`a ait olacaktır.
Aldığınız herhangi bir yazılım için ödemeniz doğrulandığı anda, bununa ilgili bir e-posta alırsınız, ve hemen ardından lisans kodunuz oluşturulur. Beklemede olan siparişlerinizi ve lisans kodlarınızı codecloude.com adresindeki panelinizden izleye bilirsiniz.
Seçtiğiniz ürünün fiyatına hiçbir zaman önem vermeden %100 online destek veriyoruz. Yani oluşan herhangi bir sorunu gidermemiz için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz.
Şuan için sadece 1 tane film / dizi temamız mevcut. Eğer yeterince ilgi olursa tema dışında yönetilebilir scriptler yapacağız. Biz yola başladık, destek vermek size kaldı, yanımızda olun yeter. Yapılmasınız istediğiniz tema / script varsa lütfen konu altına yazın.
Onun dışında sitede online destek veriyoruz, sitemiz http://www.codecloude.com/
İlk temamız "film / dizi" den bazı görüntüler :