lostyazilim
tr.link

Web Tasarım ve Programlama Hizmeti - 1 Adet Ücretsiz Referans

3 Mesajlar 804 Okunma
lstbozum
tr.link

ssokel ssokel Young Developer Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 1 / 11
  • Ticaret 13, (%100)

Merhabalar, web programcılığı işinde yeniyim. Sıfırdan dinamik web siteleri hazırlıyorum. Domain ve Hosting dahil olmak üzere Asp.NET dilinde kodlanmış web siteleri hazırlıyorum. Sizin tek yapmanız gereken almak istediğiniz alan adını ve istediğiniz web sitesini bana bildirmek.

Ödeme ve fiyat konusunda ise özel mesajdan konuşabiliriz, ilk müşterilerime referans için piyasa fiyatının altında yapacağımı bildiririm.

İlk işi referans olarak ücretsiz yapacağım.

wmaraci
reklam

swarthy90 swarthy90 www.espor24.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 20 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam ticaret konusu bişey demek yanlış olur belki ama şöyle bir durum dikkatimi cekti.
Forumda daha önceki çeşitli işler yaparak güven kazanmak için iTrade puanımı arttırdım.
Bu kısım hiç mantıklı değil düzeltin bence

Ayrıca siteye üye olduğunuz tarih 2014 şubat - Eylül ayına kadar 13 ticaret yapmışsınız peşpeşe sonra arkası önü kesilmiş şimdi dediğiniz ben güven kazandım şimdi geldim aradaki sürecte hiç bişey yapmadınız mı forumda ?

ssokel ssokel Young Developer Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 1 / 11
  • Ticaret 13, (%100)

swarthy90 adlı üyeden alıntı

Hocam ticaret konusu bişey demek yanlış olur belki ama şöyle bir durum dikkatimi cekti.

Bu kısım hiç mantıklı değil düzeltin bence

Ayrıca siteye üye olduğunuz tarih 2014 şubat - Eylül ayına kadar 13 ticaret yapmışsınız peşpeşe sonra arkası önü kesilmiş şimdi dediğiniz ben güven kazandım şimdi geldim aradaki sürecte hiç bişey yapmadınız mı forumda ?

Haklısınız o kısmı kaldırıyorum, okula gittiğim için foruma bakamıyordum. Yaz tatili geldiği için forumda yeniden aktifim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al