-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar Benim birkaç ay önce aldığım 2 adet benzer sektörde domainim var bunların herbirine ayrı bir site kurmak istiyorum domainleri ayrı yani biri ayakkabiysa diğeri terlik ama ikisininde iletişim bilgileri aynı olacak iki siteyi de ben idare edecem ilerde birbirine link verecem ,whois bilgilerimi gizledim ama 3 4 ay öncesine kadar aciktaydi yeni gizledim ama google işkillenmez mi ?sitelerin aynı kişiye ait olduğunu anlamaz mi? Yada şöyle sorayım ; 1 firma için 2 adet google nin sevecegi sağlam siteleri nasıl hazirlayabilirim? ? (iletisim bilgileri aynı olacak )
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
İletişim bilgileri aynı olsun önemli değil.Whois bilgilerini gizli yapmayın google sakıncalı site gibi görebiliyor.Firma sitesinin whois bilgileri neden gizli olsun ki ?
Whoise birine fatma diğerine ayşe olarak bilgi girin birbirinden farklı mail adresleri yani ikiside farklı kişinin gibi görünsün.
Siteleride farklı ıp de barındırın
sorun olmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Diploma var İş yok
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, Google iletişim bilgileriyle falan ilgilenmez. Google için önemli olan sitelerin barındığı yerlerin farklılığıdır.
C Class IP burayı incelerseniz, kafanızdaki soru işaretleri çözülecektir :)
El elden üstündür, El elle yükselir. >www.kpssagrubu.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Google'ın hiç bir servisini kullanmaman gerek chrome dahil barındığı ip adresleri farklı olmalı sunucuda öyle. Bunları yaparak herkes linkleme yapıyor zaten ama geriye dönük whois ne olur onu bilemem ama şahsi fikrim bişi olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Diploma var İş yok
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"ilerde birbirine link verecem" yazmış arkadaş o kısım için ilgilenmez demek istemiştim :)
El elden üstündür, El elle yükselir. >www.kpssagrubu.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Başka çözümü yok google ile ilgili hiç bir servisi kullanmamanı öneririm analistik aynı webmaster toolsa aynı pcden ve aynı mailden girmek gibi vs.vs. liste uzar gider :)