-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ayakkabı Tasarımı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
bir başka başlıktan selam arkadaşlar, 15günlük bir sitem var ilk 3,4 günü site düzenleme falan filan derken tamam dedik ve makale satın almaya yazmaya başladık, günde iki tane makale yayımlıyorum 12 saatte bir yayımlanıyor 10 gündür bunu hiç aksatmadan yapıyorum sitem index almasına rağmen google dan bir tane dahi insan çekemedim.
ne öneriyor uzman arkadaşlar şimdiden teşekkürler
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
15 günlük siteye seo çalışmasının zararlı olacağı düşüncesindeyim. Bu zamanlarda sosyal medyadan veya google reklamlarından hit kazanmak çok daha yararlı olur. (Bence)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
pc mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
link alımları yapın efendim, makaleler doğru hamle, fakat makalelerinizi hangi sitelerde yazdığınız önemli, site içeriği ile aynı yerlerde yayınlamanız gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sadece özgün ve sık yazmak. Siz bunları yapın Google'a sitenizi ekleyin gerisi çorap söküğü gibi gelir. Hele şu Google'ın dalgalanmalı zamanında SEO yapmakb ence mantıklı değil.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şu sıralarda Seo yerine Google'a reklam vermek çok daha mantıklı. Hele ki 15 günlük site için, linki şu dönemde asla tavsiye etmiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ayakkabı Tasarımı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
o zaman yazıları arttırayım ben bakalım google etki tepki ölçmesi olur benim içinde ayrı bi deneyim olmuş olur. bir tanede kaliteli googleın gözüne girmiş bir blogdan tanıtım yazısı aldım ama aynı ipte olduğu için çok faydasını görmeyebilir sanırım.