oteriter
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
zsafa 39 tl ye seo olacagına inanacak sence bende yüz var mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Seo olucak demiyorum dikkat ettiyseniz alexa düsme garantili organik ziyaretci demisim..
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Parana yazık etme, git o paraya adam akıllı eli ayağı düzgün aylık 1000 - 1500 TL gelirli site satın alın onu geliştirin. Hemde hazır para kazanırsınız.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam amacınız bu işte hit almaksa ücretsiz fikir verebilirim, çalışacak ekibin varsa 15 000 liranda cebinde kalır :D
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Böyle bir miktarı yalnızca tanıtım / seo gibi işler yerine ekip kurmaya ayırmanız daha mantıklı, popülarite yakalamaktan ziyade bunu sürdürmek daha önemli bana göre. Hangi alana girişirseniz girişin, içerik ve yeniliklerle kullanıcıyı uzun vadede doyurabilmelisiniz. İşyeri açma bütçesine denk bir yatırımla işe koyulacaksanız keskin hatları olan bir strateji ve hedeflere ihtiyacınız olacak.
Ne yapacağım, nasıl yapacağım, ne kadar zaman alacak, kimler bu süreçte yer alacak gibi..
Ayrıca kademeli hedefler de işe yarayabilir. İlk 6 ay için 5 bin TL harcayacağım ve 6 ay sonunda aylık minimum 500 TL kazanacağım. Hedefe ulaştıktan ikinci 5 binlik yatırımı gerçekleştireceğim gibi.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Marketing
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yemek tarifleri işine kesinlikle o bütçeyle bulaşmayın. Aksine, daha uygun projelere yönelin. Kadın, sağlık tarzı sitelere yatırım yapılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
15 Bin Türk Lirası az bir miktar değil bu para gidebilir ama size birçok getirisi olabilir tek yönlü olarak düşünürseniz zarar etmeniz bir ihtimal ama youtube gibi çeşitli mecralara da giriş yaparsanız 15Bin Lira size uzun vadede yüksek ihtimal iyi bir getirisi olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir arkadaşım var istediğin bir kelime ile ilk sıralara getiriyor seni o yazılımında panelini göstermişti hatta ama şimdi güvenemiyorum kimseye ortada kalmak istemem
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
emekli yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazı her zaman önemli fakat yazdığın konuda önemli eğer akademik yapıda yemek yazıları yazarsan neden olmasın.Ama bu dediğimi yanlış anlama Ceo denilen şey buradaki çoğu insanın bildiğini zanettiği ama aslında bilmediği bir sektör.Ceo için o ilk sıralardaki çoğu firma verdiğin parayı saatte harcıyorlar.Çoğu insan alexayı referans alırdı önceleri ve ben alexada ilk 100 e girmiş bir siteye sahiptim biraz fazla şey gördüm ve bunun sana katkı sağlaması için yazıyorum.Yazıların getirisi olduğu kadar sürenin de bir önemi var.Her ne kadar 10 yıllık sürede google algoritmada değişiklikler yapsa da süre her zaman en doğru yatırımdır.Eğer anlık kazançlara ihtiyacın varsa yazdığın yazının bir önemi yok.Hemen 15 bin tl mi 30 bin tl yapayım diyorsan organik sosyal medya yatırımı yap.Ama ben sabırlı bir insanım diyorsan sana verebileceğim tavsiyeler belli.Eğer 10 sene önce bir site açmış olsaydın aslında yazdığın yazılar anlamlı olurdu fakat herkesin yazdığı bir ortamda google robotunun senin yazını değerlindirebileceği bir süre olması lazım.En azından ayda 5 10 tl kazanabilecek bir wordpress için bile eğer yazı yazmayı bilmeyen biri ise günde harcayacağı para 10 15 tl dir.Yani aylık kazancını günlük harcamak zorunda ama ceo denen şeyde özgün içerik para eder.1 sene sonra sıralamada ilerlemen %95 olur.Ama bu sana emin ol verdiğin paranın karşılığını vermeyecektir.Hergün devam etmen ve siteni referans konumuna getirmem bir üretici bir çalışan olduğunu göstermen lazım robota.Eğer seni böyle algılarsa o zaman bir bir sene daha sonra kazancın kaybına biraz daha yaklaşır.Kısacası uzatmaya buraya benim yazım hakkında yazılacak sağdan soldan duyma bilgileri karşıma almamak adına son olarak kesinlikle site tasarımı ve kodlamasına paranı kaptırma buradaki insanlar paraları fazla istiyorlar css için 100 tl isteyenden basit bir wordpress için bin tl ler isteyenler var bunlar onların hakkı çünkü ayda max 4 5 iş yapabilirler ve yaşadıkları hayat için paraya ihtiyaçları var bu doğal bir ticaret.Ama bu durum senin onlara para vermen gerektiği anlamına gelmez.Sakın paranı kod tasarım veya başka bir saçmalığa kaptırma.Ben yazılım müh. okudum.Sana burada ceo hikayeleri anlatacak insanlara inanma ben milyon dolarlık sitelerin nasıl başladığını gördüm.Hepsi 0 dan başladı ama hiç bir zaman pes etmediler.Bu işin tek sırrı pes etmemek ve çöplük olan yerde elmas olarak keşvedilmeyi beklemektir.Benim yazım kuralları ile pek alakam yok yazımın imla kurallarına bakarak beni yargılama.Ama dediklerimin değerini zamanla göreceksin.Sakın paranı saçma sapan şeylere ve bildiğini inanan insanlara harcama.Herkes duyduğu ile iş yapar ceonun gerçeğini bilebilecek olsalar gider googleda çalışırlar yada kendilerini kurtarırlar.Yemek için tavsiyem sana şudur.Her ne kadar yazı önemli olsada özgün resim ve videoda bir o kadar katkı sağlar.Kendine bir yemek formatı bul.Güzel bir yazıyı geliştirecek resimler ve videolar ile yazını destekle.Her ne kadar önde çıkarsan çık insanların işine yaramazsan geri düşersin.O yüzden işe yarayıp yaramayacağını anlamak için internetten hiç anlamayan birine hiç bilmediği bir yemeği öğrettiğin içeriği göster eğer o yemeği sen hiç karışmadan senin içeriğin ile yapabilirse bil ki doğru yoldasın eğer yapamazsa belli ki bir yerde bir hata var demektir.Yazımıda burada sonlandırıyorum.Hayatında başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
dogandeniz adlı üyeden alıntı
Bir arkadaşım var istediğin bir kelime ile ilk sıralara getiriyor seni o yazılımında panelini göstermişti hatta ama şimdi güvenemiyorum kimseye ortada kalmak istemem
Peki.
https://www.dopinger.com/tr