-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmeliyimki bu konunun çok acemisiyim yaklaşık 2 aydır bir çok makale okudum ama sadece o pratikte tecrübem yok neyse konuya gelim.Ben bir site açmayı düşünüyorum site ya teknoloji haberleriyle ilgili olucak yada magazine (Herald magazine )temasını satın alacağım ve her ay 300 lira harcamak üzere 5 ay boyunca 1500 lira para harcamayı düşünüyorum .Her gün 2 tane özgün makale paylaşıcam ve bu makaleler en az 200 kelimelik olucak.Sizce ne kadar ilerlerim google adsense i ne kadar sürede onaylatabilirim ve 1 yıl sonunda ayda kaç para adsense geliri elde edebilirim?Lütfen önerilerinizi bana söyleyin size çok minnettar kalacagım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar veya ayda 300 lira harcayabilecegim daha mantıklı bir site önerinizi paylaşırsanız sevinirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
LadaVaz
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o işler hiç belli olmuyor ki bazen hiç harcama yapmadan fechi derecede hit alabiliyor site bazen ne yaparsan yap hiç hit almıyor çok tuhaf şeyler
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Deneyiminiz olmadan böyle paralar yatırmanızı tavsiye etmiyorum. Öncelikle hiç para harcamadan sistemin nasıl işlediğini vs görün, öğrenin ve deneyimleyin, ondan sonra para yatırmayı düşünürsünüz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dedigim gibi bek bi bilgim yok sadece tahmini ne kadar kazanırım veya aylık 300 lirayı site icin nasıl kullanırım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten çok büyük bir kazanç beklemiyorum.6 ayın sonunda 100 lira kazansam bile benim için sorun yok.Benim en büyük korkularımdan biri adsense onayı alabilirmiyim.Bazı yerlerde okuyorum.Adamlar 1 senedir onay alamadım felan yazıyor.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Adsensenin napacagi belirsizdir. Tabiri caizse kiz gibi dusunelim mutlu gunune geldinizmi onaylar ama ters gununde isterseniz 30 bin makale olsun gene vermez bu tecrubelerimle sabit. 1500 hazir site almaniz daha mantikli veya isi bilem biriyle ortaklik yapmaniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-