lostyazilim

2.000 TL ile ne yapabilirim ?

18 Mesajlar 2.017 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

BeeSeo adlı üyeden alıntı

Hocam seçimde aynı hükümet tekrar kazanırsa istikrardan dolayı kredi notu yükselmek zorunda, dolayısıyla dolar da düşmek zorunda. Doları tavsiye etmiyorum. dafidak

Ekonominin matematiğin muhalifi olmaz hocam. Merkez bankasında çalışmış en kral yerlerden mezun olmuş şu ana kadar tahminlerinden biri bile sekteye uğramayan kişiler söylüyor bunu. En basitinden BARTU SORAL :)
Üzerinize alınmayın sizi istinaden bir şey söylemek istiyorum. Bizim insanımızda bir huy var her şeyi ben bilirim huyu yani meseleğe özel insan yetiştiriliyor bu insanlar hayatlarını buna adıyorlar bir zahmet bizden daha fazla daha dogru bilgilere sahip olsunlar :) 10larca isim sayabilirim size. Muhalif dediğiniz şey başka ekonomi başkadır. Bunu kıstas alırsak iktidar yandaşlarına göre dünya lideriyiz :) ekonomi bakanı 2 tweet attı Türkcesinde enflasyon düşecek dedi ingilizcesinde yükselmeye devam edecek dedi. Ingilizce bilen bir insan olarak ne yalan söyliyeyim yerin dibine girdim. Halka doğruları söyleseler herkeste bir paniklik durumu oluşur lakin gerçekler söylenmiyor diye değişmezler. Ne demiş üstad: Gerçek siz inanmayı bıraktığınız vakit bile değişmeyen şeydir.

Verilerle bunu size açıklarım isterseniz ithalat ihracat oranı, gelir gider dengesi, enflasyon artış kıstasları vs.. lütfen biraz araştırın. Yanlış bilgilendirme yapılmasın. Teşekkürler

wmaraci
reklam

budaks budaks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad I** B**
  • Mesajlar 576
  • Beğeniler 126 / 45
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar siyasi yada ekonomik görüşler ile gerilip çatışmayalım sadece mantıklı iş fikirlerinize talibim

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Tavsiye de vereyim hocam. 2000tl ile düzenli gelir elde etmek istiyorsan sosyal medyaya gir. Smm panel vs..den bahsetmiyorum tabii bizzat kaliteli gelirli hesap alıp instagram olursa reklam vs.. almak tumblr vs.. olursa backlink işine vs.. girersiniz. Bu parayı en iyi değerlendireceğiz mecra sosyal medyadır. Yıllarca bu işi yapmış biri olarak söylüyorum bunu

donanma44 donanma44 Eğitmen Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 200 / 91
  • Ticaret 1, (%100)
2000 TL ile ingilizce blog sitesi açtırabilirsin :)

Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma    
wmaraci
wmaraci

budaks budaks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad I** B**
  • Mesajlar 576
  • Beğeniler 126 / 45
  • Ticaret 2, (%100)
öneriler için teşekkür ederim peki daha farklı fikirler var mı

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Ekonominin matematiğin muhalifi olmaz hocam. Merkez bankasında çalışmış en kral yerlerden mezun olmuş şu ana kadar tahminlerinden biri bile sekteye uğramayan kişiler söylüyor bunu. En basitinden BARTU SORAL :)
Üzerinize alınmayın sizi istinaden bir şey söylemek istiyorum. Bizim insanımızda bir huy var her şeyi ben bilirim huyu yani meseleğe özel insan yetiştiriliyor bu insanlar hayatlarını buna adıyorlar bir zahmet bizden daha fazla daha dogru bilgilere sahip olsunlar :) 10larca isim sayabilirim size. Muhalif dediğiniz şey başka ekonomi başkadır. Bunu kıstas alırsak iktidar yandaşlarına göre dünya lideriyiz :) ekonomi bakanı 2 tweet attı Türkcesinde enflasyon düşecek dedi ingilizcesinde yükselmeye devam edecek dedi. Ingilizce bilen bir insan olarak ne yalan söyliyeyim yerin dibine girdim. Halka doğruları söyleseler herkeste bir paniklik durumu oluşur lakin gerçekler söylenmiyor diye değişmezler. Ne demiş üstad: Gerçek siz inanmayı bıraktığınız vakit bile değişmeyen şeydir.

Verilerle bunu size açıklarım isterseniz ithalat ihracat oranı, gelir gider dengesi, enflasyon artış kıstasları vs.. lütfen biraz araştırın. Yanlış bilgilendirme yapılmasın. Teşekkürler

Dış ticaret açığı arttıkça, parayı bulan yurt dışına kaçtıkça, son model arabalarla, çıkar çıkmaz alınan son model telefonlarla dolaşıp; milli benlikten, birlikten, beraberlikten yoksun bir gençlik yetiştikçe bir cacık olmaz. Neyse konuyu baltalamış gibi olduk ama gelirli site alabilirsiniz.

MSRT MSRT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Makale Yazarı | Editör
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 34 / 36
  • Ticaret 42, (%69)
Dolar seçimden sonra çıkacak diyen arkadaşların aksine, dolar seçimden sonra iyi bir düşüş yaşayacak. Erken seçim alma kararı, zaten ekonomik saldırıların artçılarının görülmesi nedeniyle oldu.
Zira bu saldırıların arasında birde erken seçim dedikoduları, daha büyük zararlar açacaktı.

hayoka hayoka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek asker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** H**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 89 / 51
  • Ticaret 1, (%100)
Gez dünyayı gör Konyayı :)

https://www.anitkabir.net
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al