-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
2. onay olduğuna emin misiniz? Yani başvuru ekranı gelmediyse ilk onay geçilmiştir. Reklam kodu sunuyorsa size 2. onay bekliyorsunuz; yok eğer sayfanın en üstünde kazançlar varsa 2. onaydır problem yok :)
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
DesignTr adlı üyeden alıntı
adsenseyi aldık ya sonra ? kolaylığını fark ettik bir site daha açtık diğer siteye yeni adsense mi almalı ? ilk adsenseyimi koymalı ?
hocam ben bu 2. adsenseyi satmayı düşünüyorum ondan dolayı yeni hesap açtım ama aynı hesaptan siteleri yürütmek ödeme eşiğini aşmayı dahada hızlandırır
Ek Olarak:
tzengin adlı üyeden alıntı
2. onay olduğuna emin misiniz? Yani başvuru ekranı gelmediyse ilk onay geçilmiştir. Reklam kodu sunuyorsa size 2. onay bekliyorsunuz; yok eğer sayfanın en üstünde kazançlar varsa 2. onaydır problem yok :)
yok hocam 2. hesap onayını aldım , yani full onaylı 1 hesabım vardı bunuda yeni açtım reklam kodlarını ekledim bekliyoruz :)
Ek Olarak:
kenan3507 adlı üyeden alıntı
Valla bende başvuru yaptim 15 güne yakın mail falan gelmedi sonra bi girdim adsenseye kodları sitenize yerleştirin kontrol edeceğiz dediler. Yine 1 haftayı geçti gelen giden yok işin acaibi özgün ve 5k + hiti olan site :D
750 Tekili var benim sitenin kabul edildi :D inşallah reklamlarda gözükür :D
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com