lostyazilim
tr.link

2. Adsense onayımı almisim haberim yok :D

13 Mesajlar 1.719 Okunma
acebozum
tr.link

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
2. onay olduğuna emin misiniz? Yani başvuru ekranı gelmediyse ilk onay geçilmiştir. Reklam kodu sunuyorsa size 2. onay bekliyorsunuz; yok eğer sayfanın en üstünde kazançlar varsa 2. onaydır problem yok :)

elektronikssl
webimgo

xsafa xsafa Developer Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğr.
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 1234 / 463
  • Ticaret 19, (%100)

DesignTr adlı üyeden alıntı

adsenseyi aldık ya sonra ? kolaylığını fark ettik bir site daha açtık diğer siteye yeni adsense mi almalı ? ilk adsenseyimi koymalı ?

hocam ben bu 2. adsenseyi satmayı düşünüyorum ondan dolayı yeni hesap açtım ama aynı hesaptan siteleri yürütmek ödeme eşiğini aşmayı dahada hızlandırır

Ek Olarak:

tzengin adlı üyeden alıntı

2. onay olduğuna emin misiniz? Yani başvuru ekranı gelmediyse ilk onay geçilmiştir. Reklam kodu sunuyorsa size 2. onay bekliyorsunuz; yok eğer sayfanın en üstünde kazançlar varsa 2. onaydır problem yok :)

yok hocam 2. hesap onayını aldım , yani full onaylı 1 hesabım vardı bunuda yeni açtım reklam kodlarını ekledim bekliyoruz :)

Ek Olarak:

kenan3507 adlı üyeden alıntı

Valla bende başvuru yaptim 15 güne yakın mail falan gelmedi sonra bi girdim adsenseye kodları sitenize yerleştirin kontrol edeceğiz dediler. Yine 1 haftayı geçti gelen giden yok işin acaibi özgün ve 5k + hiti olan site :D

750 Tekili var benim sitenin kabul edildi :D inşallah reklamlarda gözükür :D

Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)

ozdenfurkan adlı üyeden alıntı

Furkan adsense alakalı kısmı bilmiyorum ama eleştiri olarak kabul edin fontlar hos gorunmedi gozume.

Hocam muhtemelen haklısınız standart font ayarları var şuan. Site tema ayarlarında mavcut olan tüm fontları ayrıntılı olarak seçebiliyorsunuz. Fakat kendim yaparsam biraz acemice görünecek muhtemelen. Profesyonel şekilde ilerleyen aylarda editliyicez inşllah.

-
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al