2. el ve sıfır cep telefonu ve tablet alış satışı ile ilgilenen kişiler için
Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır planladığımız ve yayına almayı düşündüğümüz projemiz için geçen 10 gün önce ilk adımları attık.
Şuan ilk adımlar atıldı, yazılımlar kuruldu ufak tefek oluşabilecek gözden kaçmış sorunlar teşkil edebilir. Çünkü kullandığımız tema sektöründen uzak bir tema düzenlemeleri ile elde edildi.
Bu projemizden kısaca size bahsetmek ve konuyla ilgili arkadaşların veya düşüncelerini paylaşmak isteyen okuyucuların olumlu/olumsuz yorumlarını bekliyoruz. Yapacağınız her görüş bizim için önemlidir.
Sistem mantığı şudur;
Biz internet üzerinde bulunan ve cep telefonu/tablet satışı yapan büyük kuruluşların telefon fiyatlarını sitemiz üzerinden paylaşacağız ve kullanıcıların fiyat karşılaştırma gibi imkanları ellerinde olacak. Şuan sistem bunun üzerine kurulu.
Diğer taraftan, dileyen herkes sisteme üye olabilir. Bunun için kurumsal firma olmanıza gerek yok. Elinizde bulunan cep telefonu veya tabletinizi sıfır veya ikinci el olarak satabileceksiniz. Çünkü sistem alıcı ve satıcı ilişkisine karışmıyor. Sabihinden gibi size ulaşması sağlanıyor.
Piyasa üzerinde bu ve benzeri firmalar ile karşılaştırmayınız. Bizim buradaki ayrıcalığımız domainlerimizin kullanıcıların tam aradığı anahtar kelime olması onlardan bir adım önde olamızı sağlıyor. Diğer taraftan bu ve benzeri sitemler den farklı olarak bol içerikli sadece ürün için değil haricinde kullanıcıları sisteme çekecek içerikler giriliyor ve teknoloji tutkunlarının sitemizi ziyaret etmeleri sağlanıyor. İlk hafta 300 seviyelerinde olan tekil ziyartçi sayımız ilk ayında 1000 tekil günlük ziyaretçi olarak hesaplanmıştır.
İlk ayın sonunda "telefonunu bana sat" sloganlı reklamlarımız yayınlacaktır.
Biz nereden kazanacağız;
1. Reklamlarımızdan,
2. Vitrin reklamlarından,
3. Kurumsal üyler sadece 5 ürün satışı yapabilir. Diğer her ürün için aylık küçük miktar ödeme gerçekleştirmek zorundadır.
Telefonundan ve tabletinden sıkılan her kişi "telefonumu satıyorum" sloganıyla sitemize üye olarak satış yapabilir tamamen ücretsizdir. Telefon alıcıları bölgesel olarak kendilerine ulaşabilir, iletişim bilgileri ile irtibat kurabilir.
Web sitemiz: Telefon Fiyatı
Kullanıcı adı ve şifre: demo/demo
inceleyip sistemi kontrol ederek yorum ve değerlendirmenizi bekliyoruz.
Saygılarımızla.