lostyazilim

2 Sitem Mahkeme Kararıyla Kapandı!

16 Mesajlar 4.307 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ApranaX ApranaX E-ticaret Yöneticiliği Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek E-ticaret Yöneticiliği
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 77 / 76
  • Ticaret 0, (%0)

bilgidostu adlı üyeden alıntı

böyle durumlarda bir avukata ihtiyaç hasıl oluyor ya da bir tanıdık olması gerekiyor, bu da kenarda bir miktar böyle işler için para bekletmek demek...

İşte Olsa Keşke Ah :S

wmaraci
reklam

kuruoglu kuruoglu Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 700
  • Beğeniler 123 / 149
  • Ticaret 7, (%100)

ApranaX adlı üyeden alıntı

Olayı tam olarak anlamadan alemfm ve Osuruktan teyare Web sitem mahkeme kararıyla kapandı, bu sorunu nasıl çözebiliriz, hiç bir bilgi vermeden mahkeme kararıyla kapandı, buna nasıl çözümler bulabiliriz, alemfm sitemde içerik olarak komik video yerli klipler vardi yerli klipleir kaldırdım komik videolar var albüm tanıtımlarında eskiden mp3 dinletme vardı onlardıda kaldırmış bir ay önce sitem 3 gün önce kapandı mahkeme kararını nasıl görebilirim, nasıl bilgilene bilirim,

Osuruktan teyare ise komik video üzerine , bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.

Hosting firmanız yada internet sağlayıcınız ile "hangi mahkeme tebligatı" neticesinde kapatıldığını öğrenebilirsiniz. Dilekçe yada şahsi müracaat sonucu cvp veriyorlar. İnternet yada faks ile gönderilen dilekçe yada bilgi talepleri dikkate alınmıyor.
Söz konusu mahkeme kararına ulaşamasanız bile tebligat'a ulaşarak hangi mahkeme ve hangi numaralı dosya ile muhatap olacağınızı öğrendikten sonra işiniz daha anlaşılabilir bir aşamaya gelecektir.
Daha sonra mahkemeye gidip dosyayı incelemeniz gerekiyor.
Son olarak; İnternet kanunları hakkında deneyimli bir avukat ile durum değerlendirmesi yapabilirsiniz..
Allah kolaylıklar versin..

StaLker StaLker Cep Telefonu Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cep Telefonu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Garibanın işi hep ters gider zaten. Büyük firmalardan birinin sitesi kapansaydıda görseydin sen yaygarayı geçmiş olsun kardeşim arama motorundan avukat forumları var oralara girip konunu açarsan yardımcı olacaklardır ne yapman gerektiği hakkında.

ApranaX ApranaX E-ticaret Yöneticiliği Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek E-ticaret Yöneticiliği
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 77 / 76
  • Ticaret 0, (%0)

kuruoglu adlı üyeden alıntı

Hosting firmanız yada internet sağlayıcınız ile "hangi mahkeme tebligatı" neticesinde kapatıldığını öğrenebilirsiniz. Dilekçe yada şahsi müracaat sonucu cvp veriyorlar. İnternet yada faks ile gönderilen dilekçe yada bilgi talepleri dikkate alınmıyor.
Söz konusu mahkeme kararına ulaşamasanız bile tebligat'a ulaşarak hangi mahkeme ve hangi numaralı dosya ile muhatap olacağınızı öğrendikten sonra işiniz daha anlaşılabilir bir aşamaya gelecektir.
Daha sonra mahkemeye gidip dosyayı incelemeniz gerekiyor.
Son olarak; İnternet kanunları hakkında deneyimli bir avukat ile durum değerlendirmesi yapabilirsiniz..
Allah kolaylıklar versin..

Önerilerinizi Değerlendirmeye alıyorum..

StaLker adlı üyeden alıntı

Garibanın işi hep ters gider zaten. Büyük firmalardan birinin sitesi kapansaydıda görseydin sen yaygarayı geçmiş olsun kardeşim arama motorundan avukat forumları var oralara girip konunu açarsan yardımcı olacaklardır ne yapman gerektiği hakkında.

Bunuda yapacağım işallah bir Sonuca Varırız teşşekürler ilgi ve alakanızdan dolayı?

wmaraci
wmaraci

YusufKISA YusufKISA yusufkisa.com Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek YMM Hizmetleri
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 81 / 104
  • Ticaret 16, (%100)
Cevap yazan herkezi okumadım fakat aynı şey benimde başıma geldi,
Çözüm var !

mesela benim kapanan sitem,
http://www.klipleri-izle.net
Çözüm : http://klipleri-izle.net

Çözümü göreceksin.

Benide Mu-Yap öptü :(

MooseMordecai MooseMordecai Kişisel düşünceler Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Vay be garip isler bunlar. Son gelismeleri buradan yazarsan takip etmek istiyorum. Bu konularda ben de bilgisizim. Gecmis olsun arkadasim.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al