Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gelire odaklı site açarsan giderden başka kaybın olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."
Mrkurt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisyar / Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kadardır websitesi açdım.Şu sayfa tasarımını öğrenmek için 1 yılımı harcadım , hep yıldım ,pes ettim.Canım sıkıldı.
Hocam sen ilgin ve alanına göre aklında bir internet sitesi hayal et.Bir hosting ve bir domain alsan , Wordpress ile kurulum yapıp bir kaç yardımcı arkadaşı yanına alarak gayet güzel bir iş çıkartabilirsin.Ama pes etmeyeceksin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bahsettiğiniz rakam zor değil. günlük 200 - 300 tl demiyorsanız tabi . birden bire para harcayarak olmaz . zamana yayın özgün içerik sağlam host domainde tabi alakadar olursa gündemi takip ederek hit alabilirsiniz .
başkasına güvenerek site açmayın derim kendi ilginiz varsa bu sektöre ona göre girin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
iktisat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
internet sitesi açarak para kazanmak istiyorsanız kafadan 7-8 ay para kazanmayı unutun.her zaman aklınızda olsun siteyi hobi için açıp daha sonra para kazanma gözüyle bakın.hem sitenizin gözünüzde değeri olur hemde sıkılmazsınız öbür türlü para kazanamadığınızı görünce karamsarlığa girebilir ve siteden uzaklaşırsınız.
illada çabuk internetten para kazanmak isterseniz youtube en hızlı para kazanma yoludur.her ne kadar suan erişim yok gibi görünsede girmesini bilen her türlü giriş yapabiliyor.;):) youtube dan nasıl para kazanacağınızı google da ytpara diye aratarak cıkan foruma göz atın ;) biraz uzun oldu ama olsun bakalım :):cool:
1 kişi bu mesajı beğendi.