balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
250 TL ile ne gibi bir sektöre girilir getirisi olan parayi nasil aylik getiriye cevirebilirim makale yazarak cikardik ama başka sektörlere yönelmek istiyoruz bütçe az ama elin zden gelen son damlayan kadar koyduk ve öğrenci olduğumuz için parayi çöpe atmak ta istemiyoruz ne gibi bir yatirim yapabiliriz lütfen ciddi cevaplar veriniz teşekkürler cevap verenlere
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Blog ile adsense alin bence gerisi geliyor zaten bi kac buyuk siteden tanitim makalesi ile bi cok yere gelebilirsiniz
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Adsense gelirli bir site alın. Bu parayla çok büyük gelirler beklemeyin ilk başta ama alacağınız siteden gelen parayla daha gelirli büyük bir site daha alın iki siteden de kazanmaya devam edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Öğrenciyseniz bir şehir tanıtım scripti bulun wordpress site açabilirsiniz geoplaces tema var biz onunla yapmıştık. Siteyi düzgünce türkçeleştirip şehrinize uygun hale getirin şehirle ilgili hertürlü yazıyı girin index alsın. Sonra cafe restaruran ps cafe eğitim kurumu vs vs kategoriler ayırın. İşletme sayfaları zaten temada hazır. Güzel bir logo yapıp kağıtlar bastırın işletme bilgi formu diye. Düzgün kıyafetlerle 1 veya 2 kişi olarak işletmeleri sıra sıra gezin. işte sitemize öğrenciler sürekli giriyor çekilişler yapıyoruz etkinlikleri duyuruyoruz falan işletmeleri siteye üye yapın. yıllık 100 200 ne koparırsanız alın. işletmenin bilgilerini sayfaya girin ve fotoğraflarını çekin 8 10 tane kadar sayfaya bunu da girin. 250 tl nizi 2 işletmeyle çıkarırsınız. işletmeler arttıkca kurumsal gözükmeye çalışın mesela dosya form çanta bastırın içine küçük promosyon ürünleri ile gidin işletmelere. bunları görüştüğünüz işletmelere hediye edin üye olma ihtimali % 50 artar. Öğrenciyle ilgili tüm işletmeleri siteye üye yapın rent a car lar falan da dahil. Biz bu işte çok iy yol aldık ******* ortağım yüzünden siteyi sildim geçtim
www.kadinsalyasam.com