-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Arkadaşlar önerilen konuların sayfa görüntülenme konusunda çok önemli olduğunu düşünüyorum ve sitem bu konuda başarısız. Tekil hit'in 2 katına bile çıkmıyor diyebilirim. Bunun için kendimce bir yol buldum ama kendi kendime ayarlayabileceğim bir şey değil. Yapan arkadaşa 'oyunhata.com' - 'poketop.net' - 'sihirdar.xyz' domainlerini hediye edeceğim. (İsimtescilde kayıtlılar)
Bir konunun sonuna kadar okunduğunda, ayrı bir pencere açılacak ve 3 tane önerilen konu gösterecek. Konulardan bir tanesi en popüler 5 yazıdan rastgele 1 tanesi olacak, diğeri en son yazı olacak ve diğeri ise konu ile en alakalı içerik olacak.
Bunu yapabilecek var mı? Forumda böyle cevherlerin olduğuna eminim, bu arada sizlere de kendi siteleriniz için önerebilirim bu yolu. Çünkü kullanıcıların %1'i bile yorum yapmıyor, yani daha işlevsel olacağı kesin.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yeni pencere yani popup tarzı pek ziyaretçi dostu olacağını sanmıyorum. ben blocker kullanıyorum emsela yeni pencere açılmasın diye.
onun yerine konu-yazı bitiminde altta gösterilebilir. bu da bir çok temada mevcut sanıyorum.
direk yardımcı olamadım. başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Wordpress taban kullanıyor iseniz, zaten temaların genelinde bu dediklerinizin hepsi mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Yani benim anladığım kadarı ile, kardeşimizin demek istediği anasayfada birisi bir konuyu okuduğu zaman tıkladığında ek yeni sekme açılsın anasayfa ise diğer sekmede açık olarak kalsın diyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çoğu Wordpress tabanlı sitede, makalenin sonuna gelindiği zaman sağ alt köşede "bunlar da ilginizi çekebilir" yazılı zart diye ortaya çıkan kutu oluyor. Aniden çıktığı için de göz ister istemez oraya yöneliyor. Okuyucu okumayı seçerse zaten okur ama okumak istemezse elinizden bir şey gelmez. İsterseniz o eklentileri deneyin
Ne ekersen onu biçersin