lostyazilim
tr.link

3 Domain Ödüllü Yardım İsteği - Önerilen Yazılar

8 Mesajlar 758 Okunma
lstbozum
tr.link

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)
Arkadaşlar önerilen konuların sayfa görüntülenme konusunda çok önemli olduğunu düşünüyorum ve sitem bu konuda başarısız. Tekil hit'in 2 katına bile çıkmıyor diyebilirim. Bunun için kendimce bir yol buldum ama kendi kendime ayarlayabileceğim bir şey değil. Yapan arkadaşa 'oyunhata.com' - 'poketop.net' - 'sihirdar.xyz' domainlerini hediye edeceğim. (İsimtescilde kayıtlılar)

Bir konunun sonuna kadar okunduğunda, ayrı bir pencere açılacak ve 3 tane önerilen konu gösterecek. Konulardan bir tanesi en popüler 5 yazıdan rastgele 1 tanesi olacak, diğeri en son yazı olacak ve diğeri ise konu ile en alakalı içerik olacak.

Bunu yapabilecek var mı? Forumda böyle cevherlerin olduğuna eminim, bu arada sizlere de kendi siteleriniz için önerebilirim bu yolu. Çünkü kullanıcıların %1'i bile yorum yapmıyor, yani daha işlevsel olacağı kesin.

wmaraci
reklam

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
yeni pencere yani popup tarzı pek ziyaretçi dostu olacağını sanmıyorum. ben blocker kullanıyorum emsela yeni pencere açılmasın diye.

onun yerine konu-yazı bitiminde altta gösterilebilir. bu da bir çok temada mevcut sanıyorum.

direk yardımcı olamadım. başarılar.

opencartim opencartim Bir Umuttur Yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek E-Sporcu!
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1184
  • Beğeniler 373 / 375
  • Ticaret 26, (%100)
Wordpress taban kullanıyor iseniz, zaten temaların genelinde bu dediklerinizin hepsi mevcut.

opencartim opencartim Bir Umuttur Yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek E-Sporcu!
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1184
  • Beğeniler 373 / 375
  • Ticaret 26, (%100)
Yani benim anladığım kadarı ile, kardeşimizin demek istediği anasayfada birisi bir konuyu okuduğu zaman tıkladığında ek yeni sekme açılsın anasayfa ise diğer sekmede açık olarak kalsın diyor.

wmaraci
wmaraci

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Çoğu Wordpress tabanlı sitede, makalenin sonuna gelindiği zaman sağ alt köşede "bunlar da ilginizi çekebilir" yazılı zart diye ortaya çıkan kutu oluyor. Aniden çıktığı için de göz ister istemez oraya yöneliyor. Okuyucu okumayı seçerse zaten okur ama okumak istemezse elinizden bir şey gelmez. İsterseniz o eklentileri deneyin

Ne ekersen onu biçersin

• Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)
Arkadaşlar bahsettiğiniz dediğiniz gibi birçok temada mevcut, benim temamda da mevcut. Fakat muhtemelen göz alışması ya da pek dikkat çekecek bir konumda olmaması sebebiyle verim alamıyorum hiç.

Bahsettiğim de yeni pencereden ziyade sitedeyken açılacak küçük bir pencere. Kendimi düzgün ifade edemediysem diye ekleyeceğim. Admatic reklamları gibi bir pencerede, örneği aşağıda ki fotoğrafta bulunuyor.

Zargana - opencartim - noop

Serbay54 Serbay54 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 27 / 60
  • Ticaret 18, (%94)
Web sitenizde yazıyı okuyan kişi sayfanın en altına geldiğinde sağ alt köşede böyle bir ekran çıkıyor bende. Senin aradığın böyle birşey değil mi?

• Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)

Serbay54 adlı üyeden alıntı

Web sitenizde yazıyı okuyan kişi sayfanın en altına geldiğinde sağ alt köşede böyle bir ekran çıkıyor bende. Senin aradığın böyle birşey değil mi?

Sağ alt yerine merkez olsa daha iyi olabilir ama evet bu hocam tam olarak, tabi ne çıkacağını da belirleyebilsek daha iyi olur sanırım.

wmaraci
Konuyu toplam 8 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 8 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al