DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Düzeltme
Arkadaşlar sorun videoda yada başka bişeyde degil heralde bilgisayarda youtubeden videoyu açınca ses var gomplayerde yok
acaba sorun nerde CD'den yükledigim daha dün izedigim viddeo bile sessiz görünüyor suan bende sorun gomdamı yoksa
Pc actıgımda pcnin yazılım kurbanı demişti orjinal yapmıstım ordamı bi şeylik oldu acaba
Merhaba arkadaşlar kpss öğrencisi olarak youtubeden video indiriyordum idm sessiz indiriyor diye geçen tamindirden bi program buldum denedim süperdi dünde dedim kota yarın sıfırlanacak :D ne kadar video var indireyim indirdim 34gb video var 1 gram ses yok :S bunlara ses açılamaz demi başka bi yolunu bulup yeniden indircez
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
0mh3r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** **
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
idm videoları sesli indirir indirdiğin dosya formatı ne gomplayer yada başka bişeyle açmayı dene
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende zaten bununla indirdim harika program ama ses yok onu cözemedim mp4 formatıydı simdi flv deniom bitane flv formatındada ses yok cıldırcam
0mh3r adlı üyeden alıntı
idm videoları sesli indirir indirdiğin dosya formatı ne gomplayer yada başka bişeyle açmayı dene
idm degil üstteki programla indirdim
hocam bu tarz siteler tek tek indirio sıkıntı oluo ben bi kullanıcıdaki tüm videoları cekiom felan rahat oluo yani
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam yada idm ile indirirken videoyu ilerletipte indiriyorsanız ses çıkmayabilir ben idm ile her türlü siteden video indiriyorum seste görüntüde on numara.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
melankolia adlı üyeden alıntı
Hocam yada idm ile indirirken videoyu ilerletipte indiriyorsanız ses çıkmayabilir ben idm ile her türlü siteden video indiriyorum seste görüntüde on numara.
idm'de dier video sitelerinden indirdigimde sorun yok film felan indiriyorum tık demiyor ama youtubeye gelince sıkıntı cıkarıyor hocam bende
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İndireceğiniz videonun "www." kısmından sonra 2 adet "ss" koyup, enter'a basarsanız sorunsuzca indirebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ss olayı güzelmiş, ben firefoxda downloadhelper eklentisini kullanıyorum, istediğim çözünürlükte indirebiliyorum. Tavsiye ederim.