lostyazilim
tr.link

34 Gb youtube videosu indirdim sesi yok

9 Mesajlar 4.243 Okunma
lstbozum
tr.link

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Düzeltme

Arkadaşlar sorun videoda yada başka bişeyde degil heralde bilgisayarda youtubeden videoyu açınca ses var gomplayerde yok
acaba sorun nerde CD'den yükledigim daha dün izedigim viddeo bile sessiz görünüyor suan bende sorun gomdamı yoksa
Pc actıgımda pcnin yazılım kurbanı demişti orjinal yapmıstım ordamı bi şeylik oldu acaba

Merhaba arkadaşlar kpss öğrencisi olarak youtubeden video indiriyordum idm sessiz indiriyor diye geçen tamindirden bi program buldum denedim süperdi dünde dedim kota yarın sıfırlanacak :D ne kadar video var indireyim indirdim 34gb video var 1 gram ses yok :S bunlara ses açılamaz demi başka bi yolunu bulup yeniden indircez

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

Timurlenk Timurlenk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İçerik Danışmanı / SEO
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 74 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
download managerla indirdiysen öyle oluyor artık, ses ve video ayrı sanırım çözemedim. ben bunu kullanıyorum hem hızlı hem de istediğin formatta indirebiliyorsun videoyu http://www.tamindir.com/youtube-download/

0mh3r 0mh3r Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** **
  • Mesajlar 273
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 4, (%75)
idm videoları sesli indirir indirdiğin dosya formatı ne gomplayer yada başka bişeyle açmayı dene

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam aynı sorun bendede oluyor bazı videolarda ses ayrı bir dosya video ayrı bir dosya olarak görünüyor.Bunun için online indirme sitelerini kullanıyorum.Aşağıdaki siteyi genelde

http://www.youtubevideoindir.org/

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

Timurlenk adlı üyeden alıntı

download managerla indirdiysen öyle oluyor artık, ses ve video ayrı sanırım çözemedim. ben bunu kullanıyorum hem hızlı hem de istediğin formatta indirebiliyorsun videoyu http://www.tamindir.com/youtube-download/

bende zaten bununla indirdim harika program ama ses yok onu cözemedim mp4 formatıydı simdi flv deniom bitane flv formatındada ses yok cıldırcam

0mh3r adlı üyeden alıntı

idm videoları sesli indirir indirdiğin dosya formatı ne gomplayer yada başka bişeyle açmayı dene

idm degil üstteki programla indirdim

kelebek adlı üyeden alıntı

Hocam aynı sorun bendede oluyor bazı videolarda ses ayrı bir dosya video ayrı bir dosya olarak görünüyor.Bunun için online indirme sitelerini kullanıyorum.Aşağıdaki siteyi genelde
http://www.youtubevideoindir.org/

hocam bu tarz siteler tek tek indirio sıkıntı oluo ben bi kullanıcıdaki tüm videoları cekiom felan rahat oluo yani

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam yada idm ile indirirken videoyu ilerletipte indiriyorsanız ses çıkmayabilir ben idm ile her türlü siteden video indiriyorum seste görüntüde on numara.

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

melankolia adlı üyeden alıntı

Hocam yada idm ile indirirken videoyu ilerletipte indiriyorsanız ses çıkmayabilir ben idm ile her türlü siteden video indiriyorum seste görüntüde on numara.

idm'de dier video sitelerinden indirdigimde sorun yok film felan indiriyorum tık demiyor ama youtubeye gelince sıkıntı cıkarıyor hocam bende

grdiyan grdiyan Ebaydestek Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 92 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
İndireceğiniz videonun "www." kısmından sonra 2 adet "ss" koyup, enter'a basarsanız sorunsuzca indirebilirsiniz.
DeLi1SeY

kişi bu mesajı beğendi.

Orifame Orifame Oriflame Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Oriflame Danışmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 69 / 42
  • Ticaret 2, (%100)
ss olayı güzelmiş, ben firefoxda downloadhelper eklentisini kullanıyorum, istediğim çözünürlükte indirebiliyorum. Tavsiye ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al