Merhaba arkadaşlar. son 1 aydır reklam action kullanıyordum. 1 ay gibi bir sürede üyelik başına gelir sağlayan bir kampanyaya üye getirerek 362 TL biriktirmiştim hesabımda ve ödeme alt limiti 100 tl idi. Yani ödeme gününü bekliyordum 362 tl ödememi alabilmek için. Ancak bugün reklam action hesap yöneticimden gelen maile göre üyelik başına gelir sağlayan ve her türlü ülkeden üyeliği kabul eden kampanyaya sadece Türkiyeden üye gönderdiğim için bakiyemi sildiklerini söylediler. Size soruyorum kabul edilen ülkeler bölümünde TÜM ÜLKELER yazan bir kampanyaya her ülkeden üye gönderebiliriz değil mi? 362 TL parayı ödememek için uydurdukları bahaneye bakın. Hesabımda ki bakiyemi ise 362 TL 'den 25 tl ye düşürmüşler. Sebebi de kurallara uygun bir şekilde çalıştığım için :) Uzun lafın kısası; boşu boşuna vakit öldürmeyin bu sitede. Çünkü ödeme alt limitini geçip ödeme almayı bekliyorken birden hesabınızda ki bakiyeler silinebilir.
VE GELEN YANIT
Arkadaşlar Sikayetvar.com 'da konu açtım. sikayetvar.com reklam action ile görüşüp konuyu onaylayacaklarmış. Bundan sonra ki süreçte ne olur bilgisi olan var mı?