lostyazilim
tr.link

503 HATASI alıyorum yardıma ihtiyacım var

3 Mesajlar 475 Okunma
acebozum
tr.link

CanOzdemir CanOzdemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 8 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
503
Service Unavailable
The server is temporarily busy, try again later!

Hatası alıyorum araştırdım fakat sunucu şuan yük altında değil hiçbir işlem yok girip post yazıyorum paylaşmak istediğim de 503 yiyorum site çok sade bir şekilde hazırlandı.

https://download.chayzs.com

download.chayzs.com
elektronikssl
webimgo

ntd ntd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Front-end Developer
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Şu an site açılıyor. Herhangi bir problem yok.

Ugurozbek Ugurozbek Profesyonel SEO Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 35 / 61
  • Ticaret 6, (%100)
Eklenti veya temalarınızdan birisinin problemli olması. Konu WordPress olduğunda 503 hatasının en yaygın sebeplerinden birisi PHP scriptleridir. Daha spesifik olmak gerekirse, eklenti veya temalarınızdan bir tanesi sunucunun talebi doğrultusunda yüklenemiyor olabilir ve bu da sitenizin açılmasına engel olur.

Özel scriptler. Çoğu kişi WordPress sitesine özel scriptler ekliyor. Bu da yukarıdaki sebepten dolayı sorun çıkarabilir.

Sunucu arızası. Çoğu modern web host hizmeti oldukça düşük süre kapalı kalıyor. Ancak yine de bazı nadir durumlarda sunucunuz aşırı trafik gibi sebeplerden geçici olarak kapalı olabilir ve bu da bizi sıradaki potansiyel sebebe getiriyor.

Denial of Service (DDoS) saldırıları. Bazı durumlarda internet siteniz bir DDoS saldırının hedefi olabilir. Bunun anlamı sitenizi hizmet dışı bırakmak için devasa miktarda trafiğe maruz bırakılması demektir.

https://wmaraci.com/forum/wordpress-hizmetleri/cozemediginiz-wordpress-hatalarinizi-cozelim-588524.html

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al