-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Beleş domaini bulan atlamış. Hiçkimsede sormamış bu domainler nereden alındı, nasıl alındı,neden ücretsiz veriyor ? dandik dündik domainlere bile 15 tl'den aşağı fiyat istenilmezken bu adam neden ücretsiz veriyor ?
Beni yanlış anlamasın konu sahibi olaya objektif bakıyorum. Bu sorularımın cevabını verebilir,kanıtlarsa o zaman kimsenin kafasında kuşku kalmayacaktır. Domain alıp 2-3 hafta sonra elinizde patlamasın diye dedim...
İyi forumlar.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
hocam kalmadıysa labilrimiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnşaat
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%0)
6 Sınada Talip Çıktı Arkadaslar . Pm De Değildim Skypeden Dalgamı geçiyoırsun vs diye Mesaj atmıslar Coluk Cocuklar.
6 Kişiyede İsimtesicil ve turkticaretten transfer edilecektir yarın gun içerisinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
salihyaldiz adlı üyeden alıntı
Turkticaret.net ve isimtescilde Domainler. Nasıl alındıgını Bilmeyecek kadar Cahilseniz. Googleye domain nasıl Alınır yazın Ogrenin
Atarlanmanıza ne gerek var ;) Konuda belirtmemişsiniz,düz yazıp geçmişsiniz burada çok oldu bu beleş domain veriyorum diyip, milletin elinde patlayan domainleri gördük.
Konuda nereden alındığını vs belirtmemişsiniz bende bunun üzerine ilk yorumumda bulundum ki siz direkt atarlanmışsınız neden atarlandığınız anlamadım olması gereken budur,eğer sen yeterli bilgi vermiyorsan bana bende şüphelenmekte ve şüphemi dile getirmekte haklıyımdır.
Ayrıca domainler hakkında detaylı bilgide vermemişsiniz. Domainler banlı mı ? daha önce işletildi mi ? sandbox'da mı değil mi ? spam mı değil mi ? hiçbir bilgi vermemişsiniz.
Kusura bakmayın atarlanmanıza hiç gerek yok, olması gereken,ticaretin kuralı budur uyup uymamak size kalmıştır.Ticaret puanınıza bakarsak bunları sormak en doğal hakkımızdır. :rolleyes:
Bkz:
http://wmaraci.com/forum/1211449-mesaj20.htmlBkz:
http://wmaraci.com/forum/1211500-mesaj27.html 2.Yorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci, Grafiker