-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklam ve site adresini pm atarmısınız nasıl bir site bu
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumlara bakıyorum da alıcısı mı çok sitenin yoksa yapanlar nasıl yapıyor düşüncesinde olduğunuz için mi bu kadar siteyi merak ettiniz :) Bırakın varsa vardır öyle bir site yoksa yoktur yani siz sadece gerekli sorulara cevap verseniz yeterli kanımca.
Soruya gelirsek, ayda 600 dolar elde edilen bir sitenin yıllık yada aylık giderleri ne kadar ? ayrıca düzenli olarak scripte ödenen bir miktar var mı bunlar önemli şeyler çünkü bir sitenin geliri kadar gideri de vardır muhakkak. Kafadan rakam verenler de her siteyi Wordpress ve hostingide yıllık 40 ile 50 liralık hostlar sanmalarıdır. En iyi fiyat bu kriterleri göz önüne çıkararak elde edersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
oto alım satım
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
2.5 aylık legal bir site aylık 600 dolar kazanıyor ya ben buna hiç inanmadım nedense he kazanır kazanmasınada o site için sanırım bir o kadarda reklam yapmak gerekir diye düşünüyorum böyle bir siteyi başaran biri varsa ne diye buralarda vakit harcıyorki gitsin sitesine yüklensin hiç yoktan senesini doldurmadan 5-6bin dolar aylık kazanca ulaşsın sonra şirkete dönsün mark zuckerberge falan rakip olsun keşke türkiyedende böyle bi adam çıksa sonuna kadar onu savunurdum.. adamlar bir site yapıyor dünya diline dolanıyor kullanmayan yok insan imreniyor.. beyin bedava..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yüzde 90 arkadaşlık sitesi olduğunu düşünüyorum. Tabi legallik konusunda da sıkıntılar olduğu inancındayım.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-