Herkese merhaba,

Virüs nedeniyle ofisimizi kapatarak evlere çekildiğimiz bu 20 günlük süreçte gerek kendim gerekse ekibimde ki diğer arkadaşlarımla birlikte mümkün olduğunda faydalı şeyler üretmeye, bu süreci bekleyerek değil de üreterek geçirmeye çalıştık. Eksiklerimizi değerlendirdik, gözümüzden kaçan noktaların üzerinden geçtik, sabahlara kadar skype toplantıları yaptık derken bugüne kadar geldik.. Bundan sonra ki süreçte virüsün gidişatı nasıl olur, hangi noktaya taşınır bilemiyoruz ama biz evde kalarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda sizlerden de hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz.

Allah bu dertle uğraşan herkesin yardımcısı olsun, vefat edenleri de buradan rahmetle anmış olalım tekrardan..

Bu süreçte 2 farklı mini kitap oluşturduk.

1. Kitap E-Ticarette Dİjital pazarlamanın Önemi
2. Kitap ise A'dan Z'ye Dijital Pazarlama

İki kitapta aslında birbirinin eksiklerini tamamlıyor diyebiliriz fakat 2. kitabımıza daha fazla özen gösterdik, daha fazla zaman ayırdık ve daha kapsamlı analizler ile hazırladık. Bizim çok içimize sindi, şimdi hazırladığımız bu içerikle fayda sağlama zamanı

Dileyen dostlarımız google form üzerinden talep formu oluşturabilir, 2 kitabın bağlantısı ücretsiz olarak mail olarak iletilecek. Umarım bizim içimize sindiği kadar sizleri de memnun eder.

İncelemek ve değerlendirmek isteyen dostlarım için Google talep formu linki;
https://forms.gle/znu1kHiMMU6aeTLJ9

(Eğer Google Form linki belirtmek veya farklı bir yere yönlendirmek kural dışıysa lütfen belirtin, bilgim yok bu konuda çünkü.)