-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selamlar, üniversite okumak istemiyorum. Hiçbir şekilde okula gitmek istemiyorum diyeyim. Bu sene okulu bitirip askere gitmek istiyorum. Normalde Grafik Tasarım ile başlayan daha sonra Web tasarım olarak giden bir serüven hayatım var. Lise'de bilişim bölümü Web tasarım okuyorum son sınıftayım. Ayrıca .Net ve php öğrenmeye çalışıyorum. Güzel bir şirkette işe girmek için tecrübe bilgi ve diploma gerek. Ben diplomayı açıköğretimden almak istiyorum. Programlamayla ilgili açık öğretim bölümü var mı ? Bu konu hakkında bilgisi olan bilgisayar programcılığı, mühendisliği her ne ise bilişim ile ilgili açıktan okunabilecek bölüm sizce nedir? Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Developer
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Açıktan değilde normal 2 yıllık bir yere geçiş yap benim sana tavsiyem bu şuan bende ege üni'de bil.prog okuyorum her ne kadar okumak istemesem de diploma diplomadır. Evet 2 yıllık elbette mühendislikle kıyaslanamaz ama iş sende bitiyor ne adamlar tanıdım staj yerlerimde 2 yıllığı yarıda bırakıp mühendislerden çok şey bilip de çok yüksek maaş alan yani dostum uzun lafın kısası okuyabildiğin kadar oku ama bir alanda ise çok iyi ol. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://androidwebview.net/